Steven Spielberg: Η πολυετής συμφωνία με το Netflix είναι γεγονός

POP UP TEAM
/
23 Ιουνίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Μία τεράστια συμφωνία πολλών ετών έκλεισε ο δημιουργός ταινιών Steven Spielberg με το Netflix, προκειμένου να εφοδιάσει τη δημοφιλή πλατφόρμα με ταινίες του.

 Η εταιρεία παραγωγής του Spielberg, Amblin και το Netflix, ανακοίνωσαν πως βάσει συμφωνίας πρόκειται να δημιουργήσουν έναν μεγάλο αριθμό ταινιών για την υπηρεσία streaming.

Όπως λέγεται, η συμφωνία πρόκειται να προσθέσει περισσότερο prestige στη βιβλιοθήκη του Netflix, που μέχρι σήμερα έχει καταταγεί στην πρώτη θέση προτίμησης των τηλεθεατών, ενώ όπως φαίνεται δεν θα επηρεάσει τη σχέση του Spielberg με την εταιρεία Comcast της Universal.

Τα οικονομικά στοιχεία της συμφωνίας δεν έχουν ακόμη δοθεί στη δημοσιότητα, όμως σύμφωνα με το Hollywood Reporter δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στο budget και στα είδη των ταινιών που θα προστεθούν στη λίστα του Netflix.

“Ο Steven είναι ένας δημιουργικός οραματιστής και αρχηγός, όπως πολλοί άλλοι στον κόσμο, η παιδική μου ηλικία διαμορφώθηκε από τους αξέχαστους χαρακτήρες και από τις ιστορίες που έχουν αντέξει στον χρόνο, εμπνέουν και σε ξυπνούν. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την ομάδα της Amblin και είναι τιμή μας και είμαστε ενθουσιασμένοι να είμαστε ένα μέρος από το κεφάλαιο της ιστορίας κινηματογράφου του Steven” δήλωσε ο co-CEO του Netflix, Ted Sarandos.

Αυτή την περίοδο, ο Spielberg ασχολείται με τα γυρίσματα της ημι-αυτοβιογραφικής ταινίας με πρωταγωνιστές τους Paul Dano και Michelle Williams, ενώ στο πρόγραμμά του είναι ήδη η κωμωδία “Easter Sunday” και το θρίλερ “The Last Voyage of the Demeter”, χωρίς να μπορούμε ακόμα να επιβεβαιώσουμε το ποιες θα προστεθούν στο Netflix.

“Είναι ξεκάθαρο πως είχαμε μία εκπληκτική ευκαιρία να πούμε νέες ιστορίες και να απευθυνθούμε στο κοινό με νέους τρόπους” είπε ο Spielberg σε δήλωσή του, συνεχίζοντας πως “αυτός ο νέος δρόμος για τις ταινίες μας, μαζί με τις ιστορίες που συνεχίζουμε να λέμε στη μακροχρόνια οικογένειά μας, Universal και στους άλλους συνεργάτες μας, θα είναι εξαιρετικά ικανοποιητικός για εμένα προσωπικά από τη στιγμή που έχουμε την ευκαιρία να ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι μαζί με τον Ted, ανυπομονώ να ξεκινήσω μαζί του και με ολόκληρη την ομάδα του Netflix.”

Η πλατφόρμα τα τελευταία χρόνια έχει αποκομίσει 36 υποψηφιότητες για Όσκαρ, με τον Spielberg στο παρελθόν να έχει σχολιάσει πως κατά τη γνώμη του οι ταινίες streaming δεν θα έπρεπε να λαμβάνουν μέρος στη διαδικασία των βραβείων της Ακαδημίας.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved