Κάρι Μπράντσο και Mr. Big: Eίναι και πάλι μαζί στο sequel του Sex and the City

POP UP TEAM
/
22 Σεπτεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Νέο trailer δίνει στοιχεία για την επανένωση του ζευγαριού.

 Το reboot της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς Sex and the City είναι γεγονός και οι φανατικά πιστοί θαυμαστές της δεν βλέπουν την ώρα να συναντήσουν ξανά την Κάρι, την Σάρλοτ και την Μιράντα, για να μάθουν επιτέλους πως κατέληξαν οι ζωές τους. Το «Just Like That» αποτελεί ένα ολόφρεσκο sequel της πολυαγαπημένης νεοϋορκέζικης ιστορίας, με τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται σε εντατικούς ρυθμούς, όπως αποκαλύπτουν κατα καιρούς οι πρωταγωνιστές. Μεταξύ των διάφορων teasers που κυκλοφορούν, ένα νέο trailer ήρθε στο φως της δημοσιότητας για να δώσει στοιχεία για την λατρεμένη σχέση της Κάρι Μπράντσο με τον Mr. Big.

Η επανένωση που περιμένουν όλοι με ανυπομονησία, φαίνεται πως είναι κοντά αφού η Κάρι Μπράντσο και ο Mr. Big ανταλλάζουν τρυφερές αγκαλιές και φιλιά στο νέο trailer της HBO, που δημοσιεύτηκε έπειτα απο την τελετή απονομής των Emmy. Η επίμαχη σκηνή διαδραματίζεται στην κουζίνα, με το ζευγάρι να βρίσκεται σε ένα ρομαντικό ενσταντανέ καθώς μαγειρεύει. Ο γοητευτικός Mr. Big, τον οποίο υποδύεται ο ταλαντούχος ηθοποιός Κρις Νορθ, αγκαλιάζει στοργικά την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, με τους θαυμαστές του ζευγαριού να ζητωκραυγάζουν ήδη για την επανασύνδεση αυτή.

Το ρομαντικό απόσπασμα απαλύνει κάπως την ανησυχία, αλλά και την περιέργεια για το τι θα συμβεί μετά το τηλεοπτικό διαζύγιο των δύο πρωταγωνιστών. Ωστόσο, σκηνές σαν και αυτή έχουν φτιαχτεί απο τους δημιουργούς της σειράς, για να διατηρούν σε επαγρύπνηση το ενδιαφέρον του κοινού, όπως επίσης και οι φήμες που θέλουν να προβάλλεται στο πρώτο επεισόδιο του «Just Like That» η κηδεία προσώπου – κλειδί για την ιστορία.

Δείτε το trailer εδώ:

 http://youtu.be/SrGkkfzAlIE

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved