Τον πανικό στις ΗΠΑ προκάλεσε η διαφημιστική καμπάνια για το Scream 6

Copyright @Instagram screammovies
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
7 Μαρτίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Σαν να μην μάθαμε τίποτα από τον πανικό των κλόουν του 2016, η Paramount φέρεται να εξαπέλυσε στους δρόμους δεκάδες άτομα ντυμένα με την κλασσική πια μάσκα και φορεσιά του διάσημου franchise ταινιών Scream. Προφανώς, όλα είναι μέρος του μάρκετινγκ για την προώθηση του Scream 6, σύμφωνα με το περιοδικό Variety.

http://www.youtube.com/watch?v=mzr01bSx1wE

 Οι εμφανίσεις των μασκοφορεμένων αυτών ανθρώπων από τις ταινίες τρόμου του Wes Craven, προκάλεσαν πανικό και τηλεφωνήματα στην αστυνομία σε πόλεις όπως η Νέα Ορλεάνη, το St. Louis και η Σονόμα της Καλιφόρνια. Κάποιες σκηνές από το αρχικό Scream είχαν γυριστεί κοντά στην κεντρική πλατεία της Σονόμα, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή. Μεγάλο μέρος του παράγοντα φόβου σε αυτήν την περίπτωση, βασίζεται στο γεγονός ότι η λευκή μάσκα και η μαύρη κάπα με κουκούλα αποκτώνται εύκολα, οπότε θεωρητικά θα μπορούσαν να φορεθούν από οποιονδήποτε – είτε πρόκειται για έναν αθώο φαρσέρ ή έναν αδίστακτο δολοφόνο.

Η Paramount έκανε ένα παρόμοιο κόλπο το περασμένο φθινόπωρο που οδήγησε στην κυκλοφορία της ταινίας Smile, τοποθετώντας ηθοποιούς που χαμογελούσαν με κακία στα καθίσματα της πρώτης σειράς σε αγώνες baseball. Αλλά από τότε, είχαμε ένα περιστατικό όπου ένας δάσκαλος προσχολικής ηλικίας στο Μισισιπή κατηγορήθηκε για κακοποίηση παιδιών αφού φόρεσε τη μάσκα Scream στην τάξη, οπότε ίσως αυτή να μην ήταν η καλύτερη ιδέα για προώθηση ταινίας.

 

Το Scream 6, που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 10 Μαρτίου, θα δει την Jenna Ortega να επαναλαμβάνει τον ρόλο της ως Tara Carpenter, η οποία ανακαλύπτει ότι o μασκοφόρος δολοφόνος την ακολούθησε από το Woodsboro μέχρι τη Νέα Υόρκη. Θα εμφανιστεί επίσης η βετεράνος του franchise Courteney Cox, αλλά το Scream 6 θα είναι το πρώτο στη σειρά χωρίς την Neve Campbell, που αρνήθηκε να επιστρέψει ως Sidney Prescott λόγω διαφωνίας για την αμοιβή της ηθοποιού.

http://www.youtube.com/watch?v=h74AXqw4Opc

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved