Bohemian Rhapsody : Επιφανειακές χαρακτηρίζει τις κριτικές ο Ρότζερ Τέιλορ

POP UP TEAM
/
19 Οκτωβρίου, 2019

To Bohemian Rhapsody υπερασπίστηκε ο Ρότζερ Τέιλορ. Ο ντράμερ των Queen ανταπέδωσε τα πυρά στους επικριτές της βραβευμένης με Όσκαρ βιογραφικής ταινίας “Bohemian Rhapsody” και δεν έκρυψε τα λόγια του.

Σε μια νέα συνέντευξη στο Planet Rock, μέρος της οποίας δημοσιεύθηκε online, ο Τέιλορ συνέδεσε τις αρνητικές αντιδράσεις για την ταινία με την τεράστια δημοφιλία των Queen.

Διαβάστε επίσης: Ερχεται η χειμερινή ώρα – Πότε γυρίζουμε τους δείκτες των ρολογιών
«Το πρόβλημα με εμάς είναι ότι είμαστε πάρα πολύ δημοφιλείς και πολλά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης απλώς το μισούν αυτό» είπε.

Ο Ρότζερ Τέιλορ πρόσθεσε ότι αν και υπήρξαν μερικές «αξιοπρεπείς» κριτικές, «υπήρξαν πολλές που ήταν κάπως σαρκαστικές και επιφανειακές».

“«Σκέφτηκα» απλά δεν την καταλαβαίνετε, έτσι;» δήλωσε ο ντράμερ. «Δεν σας συγκίνησε και δεν ξέρω τι άλλο, αλλά …» είπε συνεχίζοντας με υβριστικές φράσεις.

Στη συνέχεια επισήμανε ότι η αρνητική κάλυψη δεν είχε σημασία για την επιτυχία της ταινίας: «Οι κακές κριτικές συνήθως σημαίνουν ότι πρόκειται να είναι πραγματικά επιτυχημένη. Νομίζω ότι οι άνθρωποι γνωρίζουν πολλά περισσότερα από τους κριτικούς κινηματογράφου και ο λόγος από στόμα σε στόμα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι πολύ πιο ισχυρός από την ανάλυση ενός τύπου που πιθανώς παρακολουθεί 40 ταινίες την εβδομάδα και ενδεχομένως έχασε την αίσθηση της χαράς μιας ταινίας».

Ο Τέιλορ δεν είναι το μόνο μέλος του βρετανικού συγκροτήματος της ροκ που απάντησε σε όσους μίσησαν την ταινία «Bohemian Rhapsody» που έχει θέμα τους Queen και επικεντρώνεται στον εκλιπόντα τραγουδιστή τους, Φρέντι Μέρκιουρι.

Τον Μάιο, ο βασικός κιθαρίστας, Μπράιαν Μέι έκανε λόγο για «βαθιά ενοχλητική» συμπεριφορά των κριτικών μετά το θρίαμβο της ταινίας στα Όσκαρ.

Η βιογραφική ταινία για τους Queen με πρωταγωνιστή τον Ράμι Μάλεκ ως Φρέντι Μέρκιουρι έφτασε σχεδόν το ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε εισπράξεις, παγκοσμίως, από την κυκλοφορία της τον περασμένο Οκτώβριο.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved