10 περίεργα φιλμ των 80s που ίσως δεν έχεις δει

POP UP TEAM
/
21 Ιανουαρίου, 2024

Πώς παράγονται οι περίεργες ταινίες εξ αρχής; Η παραγωγή των ταινιών κοστίζει εκατομμύρια δολάρια και οι παραγωγοί και οι κινηματογραφιστές πρέπει να βρουν κάποια εμπορική βιωσιμότητα του έργου, διαφορετικά δεν θα είχαν ξεπεράσει το στάδιο του σεναρίου.

Ίσως πιστεύουν ότι θα υπάρχει αρκετό κοινό για την ταινία τους που θα κερδίσουν τουλάχιστον τα χρήματά τους πίσω, αλλά με βάση τις ταινίες αυτής της λίστας, είναι ακόμα περίεργο μερικές φορές πώς αυτές οι ταινίες χρηματοδοτούνται αρχικά.

Οι περίεργες ταινίες μπόρεσαν να βρουν το κοινό τους στη δευτερεύουσα αγορά βίντεο και καλωδιακής τηλεόρασης στο σπίτι δεκαετίες μετά την αρχική τους κυκλοφορία. Ενώ ορισμένες ταινίες σε αυτήν τη λίστα προφανώς στόχευαν να προσελκύσουν το mainstream κοινό, άλλοι φτιάχτηκαν με γνώμονα είτε τη λατρεία είτε τις δευτερεύουσες αγορές.

Εξάλλου, η δεκαετία του 1980 ήταν μια μεγάλη αγορά με πολλά μετρητά να κυκλοφορούν για να χρηματοδοτήσουν μια σειρά από παράξενα έργα. Η ταινία είναι σε μεγάλο βαθμό μια κερδοσκοπική αγορά ούτως ή άλλως, έτσι οι επενδυτές που ήθελαν να μπουν στο παιχνίδι ήταν ανοιχτοί να ρισκάρουν τα χρήματά τους σε αναπόδεικτες ιδέες με την ελπίδα να βρουν μια έκπληξη. Καμία από αυτές τις ταινίες δεν είχε επιτυχία κατά την κυκλοφορία, αλλά αργότερα θα βρει το δικό της κοινό.

Σε τελική ανάλυση, οι περίεργες, παράξενες και παράξενες ταινίες θα έχουν πάντα μια συγκεκριμένη αξία για τους λάτρεις του κινηματογράφου – και για όσους αναζητούν ταινίες περιπάτου, κατασκήνωσης και περιθωριακών ταινιών,

Εδώ είναι 10 εντελώς απίθανες, παράξενες ταινίες από τα τέλη της μεγάλης δεκαετίας του 1980. >>

1. Heartbeeps – 1981

  

2. The Pit – 1981 

 

3. Q: The Winged Serpent – 1982 

  

4. Brainstorm – 1983 

 

5. Electric Dreams – 1984 

 

6. Subway – 1985 

http://youtu.be/UdpLg2NHIco

7. Gothic – 1986

 

8. Dead End Drive-In – 1986

 

9. Meet The Feebles – 1989

 

10. Miracle Mile – 1988

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved