Όλοι μιλούν για τον Tarantantino και το νέο πιθανό Kill Bill 3

POP UP TEAM
/
12 Δεκεμβρίου, 2019

Ο Κουέντιν Ταραντίνο δήλωσε ότι ήδη έχει στο μυαλό του το σενάριο του «Kill Bill 3».

Χαρμόσυνα νέα για τους φαν του Κουέντιν Ταραντίνο και των δυο Kill Bill ταινιών του! Σύμφωνα με τις δηλώσεις του εμβληματικού σκηνοθέτη, το τρίτο κεφάλαιο του επιτυχημένου franchise βρίσκεται στα σχέδια του και οι συζητήσεις που γίνονται γύρω αυτό είναι πολλές!

«Είναι σίγουρα στα χαρτιά μου» αποκάλυψε ο Ταραντίνο δηλώνονντας ότι θα αποτελέσει την επόμενη και -τελευταία (;)- ταινία του.

Θυμίζουμε ότι μέσα στο καλοκαίρι ο ίδιος είχε αναφέρει ότι ήδη συζητάει με την Ούμα Θέρμαν για μια τρίτη ταινία Kill Bill καθώς επιθυμεί να έχει μια ολοκληρωμένη τριλογία. 

Μιλώντας στο Sirius XM Radio του Άντι Κοέν αυτή την εβδομάδα, ο Ταραντίνο δήλωσε ότι το πρόσφατο δείπνο που είχε με την Θέρμαν, τον έκανε να σκεφτεί πιο σοβαρά το ενδεχόμενο να ξεκινήσει να γράφει το τρίτο μέρος του franchise και όπως στο μυαλό του έχει ήδη το σενάριο.

«Είχαμε πάει σε ένα ωραίο γιαπωνέζικο εστιατόριο και ο ένας άρχισε να πλέκει το εγκώμιο του άλλου. Ήταν μια υπέροχη βραδιά» είπε και συνέχισε: «Έχω λοιπόν μια ιδέα για το τί θα ήθελα να κάνω με το Kill Bill 3. Το όλο πράγμα έχει να κάνει με το να τελειοποιήσω το κόνσεπτ, δηλαδή τι συνέβη στη Νύφη μετά τη δεύτερη ταινία και τι θέλω να κάνω με αυτή μετά. Δεν θέλω να τη βάλω σε κάποια ανόητη περιπέτεια. Δεν το αξίζει αυτό! Η Νύφη έδωσε μεγάλη και σκληρή μάχη. Έχω μια ιδέα που θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρουσα. Μπορεί να μου πάρει τρία χρόνια να το ετοιμάσω. Όμως σίγουρα είναι στα σχέδιά μου», κατέληξε.

Ο σκηνοθέτης ανέφερε επίσης ότι το Kill Bill 3 θα είναι το επόμενο κινηματογραφικό του πρότζεκτ το οποίο θα ξεκινήσει όμως να δουλεύει μετά την τηλεοπτική σειρά 5 επεισοδίων που ετοιμάζει και την οποία είχε γράψει πριν το τελευταίο του φιλμ «Κάποτε στο… Χόλιγουντ» που του χάρισε πέντε υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη ταινία «Kill Bill» κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2003 ενώ το δεύτερο μέρος ακολούθησε τον Απρίλιο του 2004.

yw8A5FbyaMPzhpZjXZG8yE

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved