Η πρώτη ανάρτηση του Tom Hanks ως Έλληνας πολίτης – Τι ευχήθηκε στα ελληνικά

POP UP TEAM
/
2 Ιανουαρίου, 2020

Την περασμένη εβδομάδα ο Τομ Χανκς πολιτογραφήθηκε Έλληνας και σήμερα έκανε ένα tweet με ευχές για το 2020 στα ελληνικά!

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Twitter τις ευχές του για το νέο έτος, δηλώνοντας χαρούμενος που ξεκινάει το 2020 ως Έλληνας πολίτης και ευχήθηκε «Kronia pola!»

Όπως είναι φυσικό, η ανάρτηση του Τομ Χανκς συγκέντρωσε χιλιάδες likes και δεκάδες ελληνικά σχόλια, μέσα σε λίγα λεπτά.

H ανάρτηση του Τομ Χανκς

«Ξεκινώντας το 2020 ως Επίτιμος πολίτης της Ελλάδας, χρόνια πολλά», έγραψε ο Χανκς και ανάρτησε μια φωτογραφία με ένα άγαλμα στο οποίο φαίνεται η σκιά του.

Έτσι πολιτογραφήθηκε Έλληνας ο Τομ Χανκς

Υπενθυμίζεται ότι την τιμητική πολιτογράφηση του Τομ Χανκς, υπέγραψε την περασμένη Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Το παρασκήνιο της απόφασης αυτής, έχει ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από το έντονο ενδιαφέρον του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος απέστειλε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας εμπεριστατωμένη εισήγηση για την τιμητική πολιτογράφηση του γνωστού ηθοποιού και φιλέλληνα Τομ Χανκς όπως και της οικογένειάς του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τομ Χανκς, έχει προσφέρει μεγάλη βοήθεια στους πυρόπληκτους στο Μάτι, αλλά διαθέτει και περιουσία στην Αντίπαρο.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved