Ρόουζ Μακ Γκόουαν για τον Γουάινστιν: «Είναι ίσως από τους μεγαλύτερους κατά συρροήν βιαστές στην ιστορία»

POP UP TEAM
/
27 Φεβρουαρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η Ρόουζ ΜακΓκόουαν χαρακτήρισε την καταδίκη του Χάρβεϊ Γουάνστιν ως απόφαση – σταθμό και υποστήριξε πως «ίσως είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατά συρροήν βιαστές στην ιστορία».

Η ΜακΓκόουαν ήταν μία εκ των πολλών γυναικών που έχουν κατηγορήσει ανοιχτά τον Χάρβεϊ Γουάινστιν για βιασμό. Ενώ υπήρξε και ένα από τα θύματα με τα οποία ο άλλοτε πανίσχυρος παραγωγός του Χόλιγουντ είχε προχωρήσει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό. 

Μιλώντας στην εκπομπή Good Morning Britain, η ηθοποιός τόνισε πως δεν θα κινηθεί δικαστικά κατά του Γουάνστιν καθώς η δική της υπόθεση έχει προ πολλού παραγραφεί. Χαρακτήρισε την καταδικαστική σε βάρος του απόφαση «ασύλληπτο επίτευγμα» και είπε πως η κατάθεση της Αναμπέλα Σιόρα ήταν «πραγματικά ζωτικής σημασίας για να αποδειχτεί πως όλο αυτό ήταν ένα μακροχρόνιο μοτίβο κι όχι κάτι που συνέβη μεμονωμένα». 

Η ίδια πρόσθεσε: «Αν κάνουμε τα μαθηματικά, ο Γουάνστιν θα μπορούσε να είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατά συρροήν βιαστές στην ιστορία, γιατί είχε στήσει ένα ολόκληρο μηχανισμό μόνο για να βιάζει. Υπήρχε ένα εργοστάσιο βιασμού, αυτή ήταν η δουλειά του στα παρασκήνια».

Περιέγραψε δε, πόσο απομονωμένη ένιωσε μετά τη δημόσια καταγγελία της κατά του άλλοτε ισχυρού άνδρα του Χόλιγουντ: «Ο Γουάνστιν με κυνήγησε πολύ, εκείνος και ο τεράστιος μηχανισμός τεράτων του, ανθρώπων που πλήρωνε για να κάνουν κακόβουλα πράγματα… Πήγαινα σε εκδηλώσεις και καθόμουν δίπλα σε ανθρώπους του Χόλιγουντ. Και γυρνούσαν το πρόσωπό τους αλλού, λες και είχα κάτι που δεν ήθελαν να κολλήσουν».

 

Με πληροφορίες από Guardian, lifo.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved