Timothy Salame και Armie Hammer επανενώνονται στο sequel του «Call Me By Your Name»

POP UP TEAM
/
9 Απριλίου, 2020

Τo «Call me by your name», η πανέμορφη ταινία που χρησιμοποίησε σαν φόντο τον καλοκαιρινό, ιταλικό βορρά και δύο υπεργοητευτικούς ηθοποιούς, τον ανερχόμενο, τότε, Τιμοτέ Σαλαμέ και τον Άρμι Χάμερ, για να μας θυμίσει πόσο ωραίο πράγμα είναι ο έρωτας και πόσο αξεπέραστη κατάσταση το πάθος.

Το φιλμ που αγαπήθηκε πάρα πολύ και συγκέντρωσε κύμα θετικών κριτικών σε ολόκληρο τον κόσμο θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη με ένα εξίσουν απολαυστικό, ελπίζουμε, sequel – αυτό είναι ήδη γνωστό εδώ και κάποιον καιρό. Τώρα σε μία ευχάριστη είδηση που δεν σχετίζεται με κάποιον τρόπο με το μοναδικό θέμα των ημερών που ζούμε, δηλαδή με την πανδημία του κορονοϊού, μάθαμε περισσότερες λεπτομέρειες για την πολυαναμενόμενη ήδη επιστροφή.

4468eb76fe14a633eead1e3181610d83

Ο τίτλος του δεύτερου μέρους της ιστορίας θα είναι «Find me» όπως και το νέο μυθιστόρημα του Αndre Aciman.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Luca Guadagnino, αποκάλυψε στην εφημερίδα La República ότι η ιστορία θα συνεχιστεί με το ίδιο ακριβώς καστ με το οποίο ξεκίνησε το 2017 σε μία μικρή πόλη της βόρειας Ιταλίας. Ο ίδιος θα είναι εκείνος που θα σκηνοθετήσει και το seqeul το οποίο θα έχει τον τίτλο του δεύτερου βιβλίου με την υπογραφή του συγγραφέα André Aciman που υπέγραψε το μυθιστόρημα «Call me by your name» πάνω στο οποίο βασίστηκε η αρχική ταινία.

Μετά την τεράστια επιτυχία τόσο του βιβλίου όσο και του φιλμ ο Aciman είχε πει ότι το δεύτερο μέρος βρίσκεται στα σκαριά και πλέον το «Find Me» έχει κυκλοφορήσει στα ράφια των διεθνών βιβλιοπωλείων. Το σκηνικό είναι και πάλι η Ιταλία, ενώ ο συγγραφέας δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι ο λόγος που πήρε την απόφαση να γράψει ακόμα ένα βιβλίο με τους ίδιους πρωταγωνιστές δεν ήταν ο παράγοντας της επιτυχίας αλλά το γεγονός ότι όταν είσαι συγγραφέας «Οι χαρακτήρες δεν σε αφήνουν ποτέ. Σου ζητούν να συνεχίσεις την ιστορία τους»

Το τρέιλερ της πρώτης ταινίας.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved