“Mamma Mia”: Θα γυριστεί και τρίτη ταινία;

POP UP TEAM
/
24 Ιουνίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Όπως έχουν πει και οι ABBA: “Here we go again”.

Η Judy Craymer, μία από τις παραγωγούς πίσω από το πρωτότυπο θεατρικό “Mamma Mia!” καθώς επίσης και τις κινηματογραφικές μεταφορές το 2008 και το 2018, είπε σε συνέντευξή της στη Daily Mail ότι θα μπορούσε να υπάρξει και τρίτη ταινία.

Η Craymer είχε σχεδιάσει την τρίτη ταινία του επιτυχημένου franchise πριν την πανδημία του κορωνοϊού. Τόσο το “Mamma Mia” όσο και το sequel του, “Mamma Mia! Here we go again” σημείωσαν μεγάλη επιτυχία στο box office, με τη δεύτερη ταινία να έχει κερδίσει σχεδόν 400 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

http://youtu.be/QRoWiTcO7dk

“Υπήρχε στο μυαλό μου η ιδέα να το συνεχίσω, αλλά μετά μας σκέπασε η ομίχλη του COVID-19. Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα υπάρξει κι άλλη ταινία, νομίζω ότι του ταιριάζει να είναι τριλογία. Ξέρω ότι η Universal θα ήθελε να το κάνω”.

Το “Mamma Mia” είναι ένα μιούζικαλ, βασισμένο στα τραγούδια των ABBA, που αφηγείται την ιστορία της Sophie (Amanda Seyfried) και της μητέρας της, Donna (Meryl Streep). Καθώς η Sophie ετοιμάζεται για την ημέρα του γάμου της, ανακύπτει το ερώτημα της πατρότητας της και καλεί τρεις από τους παλιούς έρωτες της μητέρας της (Pierce Brosnan, Colin Firth και Stellan Skarsgård) με την ελπίδα να βρει τον πραγματικό της πατέρα. Το sequel του 2018 κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν της Donna, την οποία υποδύεται η Lily James, και εξερευνά περαιτέρω τις σχέσεις της με τους τρεις άντρες αλλά και την άνοδο της μπάντας της, Donna and the Dynamos.

To τρίτο “Mamma Mia” δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά η Craymer είπε ότι η νέα ταινία θα μπορούσε να περιλαμβάνει φρέσκια μουσική από τους ABBA. Μέχρι τότε, μπορείτε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας – και τα τραγούδια του θρυλικού συγκροτήματος – βλέποντας ξανά τις δύο προηγούμενες ταινίες.

http://youtu.be/iCVpJ8x1Tnc

 

Με πληροφορίες από harpersbazaar

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved