Το ”Mission: Impossible 7” θέλει να ανατινάξει μια γέφυρα στην Πολωνία και οι κάτοικοι αντιδρούν

POP UP TEAM
/
4 Αυγούστου, 2020

Τα γυρίσματα της ταινίας ετοιμάζονται να ξεκινήσουν και πάλι μετά τη διακοπή λόγω του κορονοϊού και σύμφωνα με το The First News, στα πλάνα της παραγωγής υπάρχει η ανατίναξη μιας γέφυρας πάνω από την λίμνη Πιλτσοβίκι στην Κάτω Σιλεσία της Πολωνίας.

H γέφυρα κατασκευάστηκε το 1909, ωστόσο από το 2016 σταμάτησε να χρησιμοποιείται. Αν και οι κάτοικοι της περιοχής αντιδρούν στο ενδεχόμενο ανατίναξης της γέφυρας, την οποία θεωρούν ένα μνημείο της περιοχής του, τα σχέδια βρίσκουν σύμφωνο τον υφυπουργό της Πολωνίας, Πάβελ Λεβαντόφσκι, ο οποίος δηλώνει ότι «δεν πρέπει να θεωρούμε την γέφυρα ως μνημείο, καθώς δεν έχει καμία πολιτιστική αξία» και συμπληρώνει ότι η γέφυρα είναι σε αχρηστία και βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση.

Ο Λεβαντόφσκι ισχυρίζεται επίσης ότι μόνο ένα μικρό μέρος της γέφυρας πρόκειται να καταστραφεί για τις ανάγκες της ταινίας και υποστηρίζει ότι το φιλμ θα είναι μια καλή διαφήμιση και θα προβάλλει τη χώρα του σε όλο τον κόσμο.

Ο Λεβαντόφσκι θεωρεί επίσης ότι μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, η παραγωγή θα ξαναχτίσει τη γέφυρα και μάλιστα θα είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι τώρα.

Από την πλευρά τους οι παραγωγοί επιβεβαιώνουν ότι θα χρησιμοποιήσουν τη γέφυρα στα γυρίσματα, αλλά όχι ότι θα την ανατινάξουν και πως σε κάθε περίπτωση «μετά τα γυρίσματα η γέφυρα θα επιστρέψει στην κοινότητα και μάλιστα σε καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι πριν».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved