Γουίνεθ Πάλτροου: Για Chris Martin. Με πήγε διακοπές για τα γενέθλια μου και εκεί με χώρισε

POP UP TEAM
/
8 Αυγούστου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Όταν η Γουίνεθ Πάλτρου και ο Κρις Μάρτιν, τραγουδιστής των Coldplay, ανακοίνωσαν το διαζύγιο τους ονομάζοντάς το ”συνειδητή η αλήθεια είναι πως προκάλεσαν πολλές συζητήσεις. H κοινή τους ζωή έφτασε στο τέλος του το 2016 μετά από 11 χρόνια γάμου και το ανακοίνωσαν μέσω ενός δελτίου Τύπου

Τώρα, η Πάλτροου μίλησε ανοιχτά για τις λεπτομέρειες του χωρισμού τους, για πρώτη φορά αφού ποτέ δεν μιλά για τα προσωπικά της, σε μια έκθεση για χάρη της Βρετανικής Vogue.  

«Ήταν τα 38α γενέθλια μου. Ο πρώην σύζυγός μου και εγώ πήγαμε στην εξοχή της Τοσκάνης, σε ένα όμορφο σπιτάκι με θέα το δάσος. Ερχόταν το φθινόπωρο, τα φύλλα άρχισαν να αποχωρίζονται το πράσινο χρώμα τους» περιγράφει.

Μέσα, το σπιτάκι ήταν ακριβώς όπως θα ονειρευόσουν μια εκδρομή για τα γενέθλια σου: ζεστό σαλόνι με τζάκι, τραπέζι γεμάτο προϊόντα από τη διπλανή φάρμα – ροδάκινα, τομάτες, βασιλικό, αβγά, αναφέρει η ηθοποιός τονίζοντας πως δεν θυμάται πως ακριβώς πότε συνέβη, ποια μέρα του Σαββατοκύριακου ήταν, ούτε τι ώρα. 

«Αλλά ήξερα – παρά τους ρομαντικούς περιπάτους και τα μεγάλα ποτήρια κρασί και τα χέρια που κρατούσαμε – ότι ο γάμος μου είχε τελειώσει.»
«Αυτό που θυμάμαι ήταν πως έμοιαζε να είναι ακούσιο, σαν κουδούνι που χτύπησε και δεν μπορεί να σταματήσει, σαν να σου φεύγει ένα μπαλόνι και να πετά στον αέρα. Προσπάθησα να κρύψω αυτό το συναίσθημα, προσπάθησα να πείσω τον εαυτό μου πως ήταν απλά μια φευγαλέα σκέψη, ότι ένας γάμος είναι περίπλοκος, αλλά το ήξερα μέσα μου» γράφει η ηθοποιός. 

Στη συνέχεια εξηγεί πως τόσο εκείνη όσο και ο Martin προσπάθησαν τα πάντα πριν αποφασίσουν να χωρίσουν, μια και η μοναδική εμπειρία που είχε η ίδια από διαζύγιο ήταν πικρόχολη, γεμάτη κακία. Τότε ο θεραπευτής τους, τούς είπε τη φράση ”συνειδητή αποσύνδεση”

«Ειλικρινά, ο όρος ακουγόταν πολύ υπεροπτικός και υπερβολικά προοδευτικός. Με ενδιέφερε περισσότερο το συναίσθημα παρά η φράση. Υπήρχε τρόπος να χωρίσουμε και να μην χάσουμε τα πάντα; Μπορούσαμε να είμαστε οικογένεια παρόλο που δεν ήμασταν ζευγάρι; Αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε»

«Ξέραμε πως η ανακοίνωση θα προκαλούσε διάφορα σχόλια, αλλά δεν περίμενα αυτό που ακολούθησε. Η έκπληξη του κόσμου αντικαταστάθηκε από θυμό και χλευασμό. Ένας παράξενος συνδυασμός που δεν είχα δει ξανά. Ειλικρινά, η ένταση των σχολίων με έκαναν να θάψω το κεφάλι μου στην άμμο ακόμα βαθύτερα»  υπογραμμίζει.

«Αγαπούσες κάποτε τον πρώην σου, και μάλλον ακόμα τον αγαπάς. Κράτα τα καλά τους και άφησέ τα στην καρδιά σου. Είναι εντάξει να αγαπάς ακόμα κομμάτια του πρώην σου που κάποτε αγαπούσες. Για την ακρίβεια, αυτό είναι που κάνει την συνειδητή αποσύνδεση να δουλέψει».

«Ξέρω πως ο πρώην σύζυγός μου ήταν γραφτό να γίνει ο πατέρας των παιδιών μου και ξέρω πως ο τωρινός  μου σύζυγος είναι αυτός με τον οποίο θα γεράσω» τονίζει επισημαίνοντας πως η συνειδητή αποσύνδεση σου επιτρέπει να αναγνωρίσεις πως αυτές οι δύο διαφορετικές αγάπες μπορούν να συνυπάρχουν. 

Πλέον είναι παντρεμένη με τον τηλεοπτικό παραγωγό Μπραντ Φάλτσακ από το 2018, ενώ ο Μάρτιν- σύμφωνα με δημοσιεύματα – είναι σε σχέση με την Ντακότα Τζόνσον, αναφέρει το must.

 

Πηγή: must

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved