«La Voz Humana»: Η Τίλντα Σουίντον στη νέα δημιουργία μικρού μήκους του Πέδρο Αλμοδόβαρ

POP UP TEAM
/
1 Σεπτεμβρίου, 2020

Η Τίλντα Σουίντον σε συνεργασία με τον Πέδρο Αλμοδόβαρ. Το χαρισματικό ξωτικό της υποκριτικής ένωσε τις δυνάμεις του με τον αγαπημένο Ισπανό σκηνοθέτη για μια νέα ταινία μικρού μήκους με τίτλο «La Voz Humana» (Η ανθρώπινη φωνή), βασισμένη σε θεατρική παράσταση του Ζαν Κοκτό.

Αφηγείται την ιστορία μιας ηθοποιού που όταν δέχεται ένα επώδυνο τηλεφώνημα από τον εραστή της, βρίσκεται σε μια δραματική περιπλάνηση στο σκοτάδι. Στο πρώτο teaser του φιλμ, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, η Σουίντον εμφανίζεται με ένα φλογερά κόκκινο φόρεμα του Balenciaga, από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020, το οποίο έρχεται σε εντυπωσιακή αντίθεση με το σκουρόχρωμο φόντο.

Μάλιστα ο πολυτελής οίκος φαίνεται να έχει την τιμητική του στην ταινία, καθώς σύμφωνα με ένα άλλο κινηματογραφικό στιγμιότυπο που ήρθε στη δημοσιότητα, ντύνει με την πρωταγωνίστρια του φιλμ και με ένα πουλόβερ από την κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019-20. Αυτές οι εικόνες μας κάνουν να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για την ελληνική πρεμιέρα, προδιαθέτοντάς μας, αν μη τι άλλο, για μια εμπειρία-οπτική πανδαισία. 

Να σημειώσουμε ότι η «Ανθρώπινη φωνή» είναι αγγλόφωνη, σε αντίθεση με τις προηγούμενες, ισπανόφωνές δουλειές του δημιουργού. Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ δήλωσε σχετικά με την πρεμιέρα της στη Βενετία: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέφω στη Βενετία μια τόσο ξεχωριστή χρονιά, με την COVID-19 ως ακούσιο καλεσμένο. Όλα θα είναι διαφορετικά και ελπίζω να το ανακαλύψω προσωπικά».

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved