Η Lady Gaga αναμένεται να υποδυθεί X-Men χαρακτήρα

POP UP TEAM
/
15 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Lady Gaga βρίσκεται σε συζητήσεις για να παίξει τον X-Men χαρακτήρα Emma Frost – γνωστή και ως White Queen – σε επερχόμενη ταινία.

Η Αμερικανίδα pop star έχει καταφέρει να μεταπηδήσει με μεγάλη επιτυχία από το τραγούδι στην ηθοποιία, αφού μετά την εμφάνιση της στο «American Horror Story: Hotel» τιμήθηκε με μια Χρυσή Σφαίρα, ενώ απέσπασε μια υποψηφιότητα για το Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στο «Ένα αστέρι γεννιέται» του Bradley Cooper.

Σύμφωνα με άρθρο της ιστοσελίδας We Got This Covered, η Αμερικανίδα pop star ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στις νέες ταινίες της Disney με τους ήρωες της Marvel. Πιο συγκεκριμένα η Lady Gaga βρίσκεται σε συζητήσεις για τον ρόλο της Emma Frost, πιο γνωστής ως «Λευκής Βασίλισσας».

Lady Gaga 2020 03 please cre1

Πρόκειται για μια μεταλλαγμένη με πανίσχυρες τηλεπαθητικές δυνάμεις με πλούσια ιστορία στις σελίδες των «X-Men» και από ορκισμένη εχθρός της ομάδας του Dr. X, γίνεται ηγέτιδα τους. Παρά το γεγονός ότι υπήρχαν σχέδια για να εμφανιστεί στις ταινίες του Bryan Singer, η Emma Frost έκανε το ντεμπούτο της στο reboot της Fox, η January Jones έπαιξε τον ρόλο της Frost, απογοητεύοντας όμως τους θαυμαστές της Marvel, καθώς ο χαρακτήρας της δεν ήταν ιδιαίτερα πιστός στα κόμικ. 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved