Mariah Carey: Σε αυτό το sequel ταινίας θέλει να πρωταγωνιστήσει

POP UP TEAM
/
16 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η Mariah Carey όπως όλα δείχνουν, έχει πολύ περισσότερα ταλέντα απ’ότι είχαμε δει μέχρι σήμερα και σίγουρα, έχει εξαιρετική μνήμη, αφού σε νέο trivia που έστησε το Billboard με την diva της pop και την Tina Fey, η Mariah απάντησε ολόσωστα σε κάθε είδους και κάθε βαθμού δυσκολίας ερωτήσεις που αφορούσαν στο αξεπέραστο “Mean Girls”.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι hardcore fan της απόλυτης 00’s ταινίας και μάλιστα, δε δίστασε να κάνει το παράπονό της που δε χρησιμοποιήθηκε στην ταινία το “All I Want For Christmas Is You”, ενώ τόνισε πως θα ήταν ανοιχτή στο ενδεχόμενο να ενσωματωθεί στο cast του επόμενου sequel της θρυλικής ταινίας.

rachel

Αναφερόμενη συγκεκριμένα στην κλασική σκηνή των Plastics (την οποία αντέγραψε και η Ariana Grande στο music video του “thank u, next”), η Carey δήλωσε πως “απογοητεύτηκα ελαφρώς που δε χόρεψαν το δικό μου τραγούδι, όμως υποθέτω πως το ‘Jingle Bell Rock’ είναι λίγο πιο παλιό από το ‘All I Want For Christmas Is You’, οπότε είμαι οκ”.

Όταν δε η Tina Fey της είπε πως θα ήταν πολύ εύκολο να βρεθεί στο sequel της ταινίας, η Mariah μάλλον δέχτηκε με περίσσεια χαρά αυτό το ενδεχόμενο.

“Θέλω σίγουρα να πρωταγωνιστήσω σε αυτό. Δε ξέρω ως ποια. Ίσως να είμαι φίλη της Amy Poehler, η άλλη φίλη της που φορά φόρμες”.

That would be BEYOND EPIC!

http://youtu.be/KPYq6AzJLbc

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved