Οι 5 καλύτερες ρομαντικές ταινίες που πρέπει να δεις

MARY POPPINS
/
17 Απριλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Μία λίστα με 5 αγαπημένες ρομαντικές ταινίες, μετά >

1. The Lucky One (Δικός σου για πάντα)

Ένας πεζοναύτης επιστρέφει από το Ιράκ και αναζητά την κοπέλα μιας φωτογραφίας, η οποία από σύμπτωση του έσωσε κάποια στιγμή της θητείας του τη ζωή. Όταν τη βρίσκει, εκείνη του προσφέρει δουλειά στην οικογενειακή της επιχείρηση κι εκείνος δέχεται, χωρίς να της ομολογήσει τα κίνητρά του, για να βρίσκεται κοντά της.

http://youtu.be/9w8lE83oYeM

2. Crazy, Stupid, Love

Ο Καλ Γουίβερ ζει το όνειρο – έχει μια πολύ καλή δουλειά, ένα όμορφο σπίτι και σπουδαία παιδιά. Όλα θα αλλάξουν όταν η σύζυγός του, Έμιλι, θα ζητήσει διαζύγιο. Η “τέλεια” ζωή του γρήγορα παίρνει την κάτω βόλτα. Ο Καλ δεν έχει βγει σε ραντεβού εδώ και δεκαετίες και περνάει τις μέρες του σε ένα τοπικό μπαρ. Εκεί θα γνωρίσει τον “αβανταδόρο” Τζέικομπ Πάλμερ. Ο Τζέικομπ θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον Καλ και θα του ανοίξει τα μάτια και θα φλερτάρει με γυναίκες. Γρήγορα οι δυο τους θα συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι μόνοι που ψάχνουν για την αγάπη. Ο 13χρονος γιος του Καλ είναι ερωτευμένος με την 17χρονη μπέιμπι σίτερ, Τζέσικα, η οποία θέλει τον Καλ. Εν τω μεταξύ, ο Τζέικομπ, ο οποίος υποτίθεται ότι έχει όλες τις απαντήσεις, βρίσκει τον εαυτό του να μην ξέρει τι να κάνει όταν ερωτεύεται τη Χάνα, μια κοπέλα η οποία αντιστέκεται στη γοητεία του.

http://youtu.be/8iCwtxJejik

3. Before We Go (Πριν φύγεις)

Μια τυχαία συνάντηση οδηγεί δύο αγνώστους σε μια νυχτερινή ‘οδύσσεια’ στη Νέα Υόρκη. Οι αναπάντεχες καταστάσεις που θα αντιμετωπίσουν θα τους φέρουν κοντά και θα τους βοηθήσουν να ανακτήσουν τον έλεγχο της ζωής τους.

http://youtu.be/vNzaiGzPoUg

4. The Choice (Η επιλογή)

Ο Travis και η Gabby γνωρίζονται αρχικά σαν γείτονες σε μια μικρή παραθαλάσσια πόλη και μετά χωρίζουν από μια σχέση που ποτέ δε θα μπορούσαν να προβλέψουν την κατάληξή της.

http://youtu.be/nWPM1jTnuuo

5. Irreplaceable You 

Η ιστορία επικεντρώνεται σε ένα νεαρό ζευγάρι τη Μπάθα – Ρο και τον Μίσιελ Χούισμαν, που διατηρούσαν φιλική σχέση και αγαπούσαν ο έναν τον άλλο από παιδιά. Αλλά όταν το μέλλον που οραματίζονται μαζί παίρνει μια τραγική τροπή, η σχέση τους μπαίνει στην τελική δοκιμασία. Η Άμπι και ο Σαμ απολαμβάνουν μια ήρεμη ζωή στη Νέα Υόρκη, όταν όλα ανατρέπονται καθώς η Άμπι μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο. Αντιμέτωπη με την προοπτική ενός αβέβαιου χρονοδιαγράμματος, η Άμπι ξεκινά μια συγκινητική και συχνά χιουμοριστική αναζήτηση για μια νέα αγάπη για να φροντίσει τον Σαμ. Στην πορεία η Άμπι κάνει απίθανες φιλίες με τον Μίρον (Κρίστοφερν Γουόκεν), την Κέιτ (Κέιτ ΜακΚίνον) και τον Μιτς (Στιβ Κούγκαν), των οποίων το κοινό στοιχείο είναι ότι εστιάζουν στη ζωή, ενώ πεθαίνουν.

http://youtu.be/LKnQVCCX8vU

Καλή θέαση!

Mary Poppins

in

Ακολούθησέ μας στο Instagram! 

Mary Poppinsin

 facebookΑκολούθησε μας στο  Facebook

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved