Η ζωή του Ντέιβιντ Μπέκαμ γίνεται ντοκιμαντέρ από το netflix

POP UP TEAM
/
31 Οκτωβρίου, 2020

Ένα αστρονομικό ποσό αναμένεται να λάβει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ από την εταιρία παραγωγής ταινιών και ντοκιμαντέρ Netflix προκειμένου να παραχωρήσει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη δημιουργία ενός νέου ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή του.

Συγκεκριμένα ο διάσημος ποδοσφαιριστής, που έγινε μεγάλος σταρ παίζοντας με τη φανέλα της Manchester United, θα λάβει το ποσό των 18 εκατομμυρίων ευρώ από το Netflix για την παραγωγή της ταινίας η οποία θα περιλαμβάνει εκτός από ολόκληρη την επαγγελματική του πορεία στα παγκόσμια γήπεδα και σπάνια στιγμιότυπα από την προσωπική του ζωή.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο τίτλος του ντοκιμαντέρ, αλλά ήδη γνωρίζουμε σε αυτό θα μιλούν στενοί του φίλοι, συμπαίκτες και άτομα της οικογένειας του. Φυσικά ξεχωριστό κεφάλαιο θα αποτελεί η σχέση και ο γάμος του με τη γυναίκα της ζωής του, Βικτόρια Μπέκαμ.

 

«Θα αποτελέσει μια μεγάλη επιτυχία για το Netflix καθώς θα παρουσιαστεί μια διαφορετική πλευρά του Ντέιβιντ την οποία οι περισσότεροι δεν έχουν ευκαιρία να δουν» δήλωσε στη Sun πηγή με γνώση της συμφωνίας.

Συμφωνα με την ίδια πηγή πρόσθετο «όπλο» για την επιτυχία θα αποτελέσει το πάθος που έχει η οικογένεια Μπέκαμ με την αρχειοθέτηση. «Έχουν υλικό από όλη την καριέρα του Ντέιβιντ: έχουν αποκόμματα εφημερίδων, εικόνες από τα σχολικά του χρόνια, παλαίες φωτογραφιες από τις πρώτες του ομάδες».

Το ντοκιμαντέρ θα έχει και άγνωστα μέχρι στιγμής πλάνα από γενέθλια και παλαιότερες οικογενειακές γιορτές αλλά και αστεία περιστατικά από τα πρώτα ραντεβού του Ντέιβιντ και της Βικτόρια.

Το ντοκιμαντέρ θα ξεκινά με τον Μπέκαμ να παίζει στο πίσω μέρος της αυλής του σπιτιού του με τον πατέρα του, Τεντ, και θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις και σχόλια των τεσσάρων παιδιών του: του 21χρονου Μπρούκλιν, του 18χρονου Ρόμεο, του 15χρονου Κρουζ και της 9χρονης Χάρπερ.

 

 

Με πληροφορίες από womantoc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved