Ο Ίθαν Χοκ και η κόρη του Μάγια θα συμπρωταγωνιστήσουν στην ρομαντική κομεντί «Revolver»

POP UP TEAM
/
3 Νοεμβρίου, 2020

Ο Ίθαν Χοκ και η κόρη του Μάγια -από τον γάμο του με την Ούμα Θέρμαν- θα συμπρωταγωνιστήσουν στην ρομαντική κομεντί «Revolver», στους ρόλους… πατέρα και κόρης.

Το στόρι έχει φόντο μία πραγματική ιστορία, την αναγκαστική προσγείωση των Beatles στο Άνκορατζ της Αλάσκα, στις 27 Ιουνίου 1966, εξαιτίας ενός τυφώνα που τους εμπόδισε να φτάσουν στον προορισμό τους, την Ιαπωνία (αλλά και μίας μηχανικής βλάβης που παρουσιάστηκε στην πορεία).

Όταν εκατοντάδες έφηβοι φαν του βρετανικού συγκροτήματος μαθαίνουν το απροσδόκητο γεγονός κατακλύζουν το Anchorage Westward Hotel -σήμερα ξενοδοχείο Χίλτον-, στο οποίο οι Fab Four επρόκειτο να καταλύσουν, στρέφοντας με λαχτάρα από το δρομάκι στο πίσω μέρος του κτιρίου το βλέμμα προς τον 10ο όροφο.

Μεταξύ αυτών, σύμφωνα με το σενάριο, είναι και η Τζέιν, η οποία ονειρεύεται να έχει την πρώτη της σεξουαλική εμπειρία με τον Τζορτζ Χάρισον. Μέχρι που μαθαίνει ότι κατά έναν τρόπο η οικογένεια της συνδέεται με τους Beatles.

Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Άντριου Στάντον, γνωστός από το «Ψάχνοντας τον Νέμο» και το «WALL-E».

Η 22χρονη Μάγια Χοκ ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο (ποζάροντας για τη Vogue όπως κάποτε και η μητέρα της). Έκανε το ντεμπούτο της το 2017 στην παραγωγή του BBC «Μικρές Κυρίες» και στη συνέχεια, έπαιξε στην τρίτη σεζόν του «Stranger Things» στο Netflix.

Πηγή: Vulture

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved