Κωστής Μαραβέγιας: «Νόσησα με COVID-19 και πέρασα δύσκολα: αφόρητοι πόνοι, υψηλός πυρετός»

POP UP TEAM
/
31 Μαΐου, 2021

Ο Κωστής Μαραβέγιας αποκάλυψε την περιπέτεια που έζησε με τον κορονοϊό αλλά και το πώς αναγεννήθηκε.

Για την προσωπική του περιπέτεια με τον κορονοϊό, που έζησε το περασμένο φθινόπωρο, μίλησε ο Κωστής Μαραβέγιας σε νέα συνέντευξή του στο ΒΗΜΑgazino. Μιλώντας καταρχήν για τις επιπτώσεις του lockdown, όπως τις βίωσε και ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης είπε: «Πέρασα μια δύσκολη φάση στην αρχή της καραντίνας, όπως όλοι οι ομότεχνοί μου, γιατί από την πλήρη συναυλιακή δράση των τελευταίων ετών βρέθηκα απότομα σε μια απραξία, χωρίς προοπτική. Πάντα συμβαίνουν απρόοπτα, αλλά αυτή η ξαφνική παύση μου δημιούργησε μια αίσθηση ματαίωσης, αναρωτιόμουν πού πάω και τι κάνω».

Ωστόσο, η μεγαλύτερη δοκιμασία τον περίμενε τον Νοέμβριο όταν, όπως πρόσθεσε, «νόσησα με COVID-19 και πέρασα δύσκολα: αφόρητοι πόνοι, υψηλός πυρετός. Κλείστηκα στο στούντιό μου για 24 μέρες».

Η αναγέννηση ήρθε μέσα από τη δημιουργία, όπως συμβαίνει συχνά: «Καλωδιώθηκα, πήρα προενισχυτές μικροφώνου και μια κιθάρα stratocaster που πάντα ήθελα να έχω και ξεκίνησα να δουλεύω ακατάπαυστα. Εξ ου και αναδύθηκαν στα καινούργια κομμάτια όλα όσα μου είχαν λείψει, η ανάγκη για σωματικότητα και χορό. Θέλησα να ανοίξω μια ρωγμή σε όλο αυτό που μας είχε ακινητοποιήσει, να πω “πάμε να ζήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε”».

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved