Ο Τζορτζ Κλούνεϊ  παραδέχεται το μεγαλύτερο λάθος του στην υποκριτική,: “Με άλλαξε για πάντα”

POP UP TEAM
/
16 Ιανουαρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ πιστεύει ότι η “επώδυνη” εμπειρία του ως Μπάτμαν άλλαξε την προσέγγισή του στην υποκριτική, ενώ ισχυρίζεται ότι πλέον είναι “πολύ μεγάλος” για να παίξει τον καρδιοκατακτητή.

Ο διάσημος ηθοποιός θεωρεί λάθος του που δέχτηκε εξαρχής αυτόν τον ρόλο, ωστόσο έμαθε από το λάθος του και προχώρησε διαφορετικά την καριέρα του.

Η αποτυχία της ταινίας που τον άλλαξε για πάντα

Σε συνέντευξη που έδωσε στο BAFTΑ ο Κλούνεϊ παραδέχτηκε ότι ο ρόλος του ως Μπάτμαν διαμόρφωσε τη μελλοντική του καριέρα.

Θυμίζουμε ότι ο 59 χρονος σήμερα Κλούνεϊ, έπαιξε τον Μπάτμαν το 1997 στην ταινία Batman & Robin. Τότε χαρακτηρίστηκε ως μια από τις χειρότερες επιλογές για τον ρόλο του Μπάτμαν, ενώ το 2010 η ταινία ψηφίστηκε ως η “χειρότερη ταινία που έγινε ποτέ” από τους αναγνώστες του περιοδικού Empire.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα στο νοσοκομείο μετά από απώλεια πολλών κιλών, περιέγραψε αυτή την εμπειρία ως “οδυνηρή” – αλλά τόνισε ότι αυτή η αποτυχία άλλαξε τον τρόπο που ο ίδιος προσεγγίζει τους ρόλους του.

Μιλώντας για τη φημισμένη ταινία Out Of Sight, στην οποία πρωταγωνίστησε μετά τον Batman & Robin, ο Κλούνεϊ είπε:

“Ήταν ένας χρόνος, που με πυροβόλησαν επειδή έκανα την ταινία Batman & Robin και κατανόησα αυτή την επίθεση, αφού πήρα τον ρόλο σαν ένας ηθοποιός που μόλις μπαίνει στη δουλειά και είναι ενθουσιασμένος που θα παίξει τον Μπάτμαν. Δεν σκέφτηκα ότι εφόσον ήμουν ο κεντρικός ήρωας, θα εισέπραττα την αποτυχία όλης της ταινίας, οχι μόνο της δικής μου ερμηνείας.

Τότε κατάλαβα ότι στο εξής έπρεπε να επικεντρωθώ σε καλύτερα σενάρια, καθώς το σενάριο είναι το πιο σημαντικό πράγμα. “Δεν μπορείς να φτιάξεις μια καλή ταινία από ένα κακό σενάριο, αυτό είναι αδύνατο. Αλλά μπορείς να φτιάξεις μια κακή ταινία από ένα καλό σενάριο” πρόσθεσε ο ηθοποιός.

 

Με πληροφορίες από dailymail.co.uk/

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved