House of Gucci: Η Lady Gaga και ο Adam Driver θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία του θρυλικού οίκου μόδας

ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΠΑΝΟΥ
/
24 Μαρτίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Το «House of Gucci» θα κυκλοφορήσει στις 24 Νοεμβρίου 2021.

Πρόκειται για μια από τις πιο διαβόητες υποθέσεις δολοφονίας των τελευταίων 30 χρόνων με πρωταγωνιστές τη Lady Gaga και τον Adam Driver.

                MEGA741286 002 800x1200       

    MEGA738476 021 800x1200

Η ταινία επικεντρώνεται στο σχέδιο της Patrizia Reggiani να δολοφονήσει τον πρώην σύζυγό της, τον Ιταλό επιχειρηματία και πρώην επικεφαλή του διάσημου Οίκου Μόδας Gucci, Maurizio Gucci.

Το House of Gucci θα αφηγηθεί την ιστορία της Patrizia Reggiani (Lady Gaga), πρώην συζύγου του Maurizio Gucci, η οποία καταδικάστηκε λόγω του ότι είχε προσλάβει έναν εκτελεστή για να δολοφονήσει τον πρώην σύζυγό της στο λόμπι του γραφείου της Gucci, στο Μιλάνο την 27η Μαρτίου 1995.

Η δολοφονία έλαβε χώρα μόλις τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιο και ύστερα από έναν παρατεταμένο χωρισμό που χρονολογείται από το 1985. Η Reggiani συνελήφθη δύο χρόνια αργότερα και στη συνέχεια καταδικάστηκε το 1998 για το ρόλο της στο σχέδιο δολοφονίας του πρώην συζύγου της. Εν τέλει η Reggiani απελευθερώθηκε από τη φυλακή τον Οκτώβριο του 2016, σύμφωνα με την Telegraph.

Η ταινία γράφτηκε από τον Robert Bentivegna, ο οποίος βασίστηκε στο σενάριο της Sara Gay Forden. Πρόκειται για μια συγκλονιστική ιστορία δολοφονίας, τρέλας, αίγλης και απληστίας.

Στο καστ της ταινίας ηγείται η Lady Gaga και ο Adam Driver, όμως οι ηθοποιοί που συμπληρώνουν το υποστηρικτικό καστ είναι εξίσου αναγνωρίσιμοι με τους δύο πρωταγωνιστές. Εκτός από αυτούς τους δύο, το «House of Gucci» θα περιλαμβάνει τον Jared Leto, τον Al Pacino, τον Jack Houston, τον Reeve Carney, την Camille Cottin και πολλούς άλλους.

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν στις αρχές του 2021.

ladygaga.jpg

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν αρκετές φωτογραφίες από τα παρασκήνια που δείχνουν τη Lady Gaga και τον Adam Driver να κινηματογραφούν τις σκηνές τους στην ιταλική πρωτεύουσα. Παραμένει ασαφές πόσο καιρό θα διαρκέσει η σκηνοθεσία, αλλά θα πρέπει να ολοκληρωθεί νωρίτερα και όχι αργότερα, εάν η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας είναι αυτή του Νοεμβρίου.

 

Με πληροφορίες από Cinemablend.com

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved