Aντζελίνα Τζολί: Eπέστρεψε στην πρώτη της αγάπη

POP UP TEAM
/
22 Απριλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η διάσημη ηθοποιός πήρε μία αιφνιδιαστική απόφαση.

Είναι μία από τις πιο διάσημες γυναίκες του πλανήτη, με την καριέρα αλλά και την προσωπική της ζωή να βρίσκονται σε μόνιμη βάση κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας. Αναφερόμαστε στην Aντζελίνα Τζολί, η οποία αυτή την περίοδο μπαίνει σε ακόμη μία δικαστική διαμάχη, με τον πρώην της Μπραντ Πιτ, αυτή τη φορά με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας.

Και ενώ όπως αναφέραμε ετοιμάζεται για τον νέο γύρο αντιπαράθεσης με τον Μπραντ, παράλληλα πήρε και μία πολύ σημαντική απόφαση η οποία προκάλεσε απορία, έκπληξη και αρκετά, θα λέγαμε, σχόλια.

«Λόγω μίας αλλαγής στην προσωπική μου ζωή, εγκαταλείπω τη σκηνοθεσία και επιστρέφω στην υποκριτική», είπε η Τζολί, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει ποια είναι αυτή η αλλαγή, ή έστω με ποιον ή τι έχει να κάνει.

Όπως ήταν φυσικό οι φήμες οργίασαν, καθώς άλλοι κάνουν λόγο για νέο έρωτα ο οποίος την έπεισε να επιστρέψει σε αυτό που την έκανε διάσημη σε όλο τον κόσμο, ενώ άλλοι – λίγο πιο πονηρεμένοι – υποστηρίζουν ότι τα χρήματα που κερδίζει σαν ηθοποιός είναι αρκετά περισσότερα από αυτά που κερδίζει σαν σκηνοθέτης, ειδικά την περίοδο αυτή, που οι αμοιβές των δικηγόρων της είναι αστρονομικές.

Να θυμίσουμε ότι το σκηνοθετικό ντεμπούτο της ηθοποιού έγινε το 2011 με την ταινία «Land of Blood and Honey», ακολούθησε το 2014 η ταινία «Unbroken», το «By the Sea» (όπου συμπρωταγωνίστησε με τον Mπραντ Πιτ) to 2015 και το «First They Killed My Father» το 2017.

Πάντως τα νέα της Αντζελίνα είναι άκρως ευχάριστα, μιας και μας είχε λείψει αρκετά από τη μεγάλη οθόνη.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved