Μάθιου Μακόναχι: Ήταν μία δύσκολη χρονιά όλους – Ο ηθοποιός καλεί το κοινό να επιστρέψει στους κινηματογράφους

POP UP TEAM
/
3 Μαΐου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ήταν μία δύσκολη χρονιά όλους. Μία χρονιά που αντιμετωπίσαμε πρωτόγνωρες κατάστασεις, οι οποίες μας στέρησαν αγαπημένους ανθρώπους, συνήθειες, διασκέδαση, ταξίδια, και μας γέμισαν φόβο και αμφιβολία για το μέλλον. Η ανθρωπότητα συνεχίζει να μάχεται κατά του Covid-19 με μοναδικό πια όπλο τους μαζικούς εμβολιασμούς, που έχουν ήδη ξεκινήσει από τις αρχές του χρόνου.

Κάποιες χώρες είναι σε καλύτερη κατάσταση, κάποιες άλλες όχι, και είναι και μερικές, όπως η Ελλάδα, που τώρα επανέρχονται δειλά δειλά στην όποια κανονικότητα μπορούμε να έχουμε. Αμέτρητοι κλάδοι επλήγησαν και άνθρωποι έχασαν τις δουλειές τους. Ένας από τους κλάδους αυτούς είναι και ο κινηματογράφος, και δεν εννοούμε με την έννοια του Hollywood, αλλά τις κινηματογραφικές αίθουσες σε όλον τον πλανήτη, οι οποίες παρέμειναν κλειστές, ένα σχεδόν χρόνο.

Ένας από τους κλάδους αυτούς είναι και ο κινηματογράφος, και δεν εννοούμε με την έννοια του Hollywood, αλλά τις κινηματογραφικές αίθουσες σε όλον τον πλανήτη, οι οποίες παρέμειναν κλειστές, ένα σχεδόν χρόνο.

Τώρα, οι κινηματογράφοι στις ΗΠΑ ανοίγουν και είναι έτοιμοι, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, να υποδεχτούν τους απανταχού σινεφίλ, οι οποίοι στερήθηκαν τη μεγάλη τους αγάπη. Και μπορεί κάποιοι να αδημονούν υπάρχουν και εκείνοι που είναι ακόμα δύσπιστοι. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο επιστρατεύτηκε ο σταρ του Hollywood, Μάθιου Μακόναχι μέσα από το σποτ «The Big Screen is Back», προκειμένου να πείσει το κοινό για την ασφάλεια των κινηματογραφικών αιθουσών.

Το σποτ ξεκινάει με τον Μακόναχι ενώ στη συνέχεια υπάρχουν μίνι συνεντεύξεις από άτομα που εργάζονται σε κινηματογράφους. 150.000 άνθρωποι στερήθηκαν τη δουλειά τους μόνο στις ΗΠΑ, ένα ασύλληπτο νούμερο, που προκαλεί θλίψη.

«Ειλικρινά, οι κινηματογράφοι είναι καλύτεροι από ποτέ και εξαιτίας των κανονισμών ασφαλείας είναι πιο καθαροί από ότι ήταν και η ατμόσφαιρα, κατά πάσα πιθανότητα, πιο ελκυστική από πριν συμβούν όλα αυτά» αναφέρει η Μέγκαν Κρόφορντ ένα από τα άτομα που κρύβονται πίσω από την εκστρατεία.

http://youtu.be/Knpgflp5-7Q

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved