«Killers of the Flower Moon»: Αλλαγή στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας στις αίθουσες

©ΑΠΕ-ΜΠΕ
POP UP TEAM
/
30 Αυγούστου, 2023

Η πολυαναμενόμενη ταινία «Killers of the Flower Moon» θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες σε όλο τον κόσμο την ίδια ημέρα, στα τέλη Οκτωβρίου, ακυρώνοντας μια προγραμματισμένη περιορισμένη κυκλοφορία στις 6 Οκτωβρίου.

Τα Apple Studios ανακοίνωσαν ότι το έργο του Μάρτιν Σκορτσέζε, με πρωταγωνιστές τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο (Leonardo DiCaprio) και τη Λίλι Γκλάντστοουν (Lily Gladstone), θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Οκτωβρίου, ενώ θα ακολουθήσει το ντεμπούτο του στο Apple TV+. Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει μία ημέρα νωρίτερα.

http://www.youtube.com/watch?v=EP34Yoxs3FQ

Αν και οι λόγοι για τη ματαίωση της περιορισμένης κυκλοφορίας δεν αποκαλύφθηκαν, το Χόλιγουντ συνεχίζει να παλεύει μέσα από την διπλή απεργία των συνδικάτων χωρίς άμεσο τέλος στον ορίζοντα αναφέρει το Variety.

Βασισμένο στο ομότιτλο μπεστ σέλερ του Ντέιβιντ Γκραν (David Grann) το 200 εκατομμυρίων δολαρίων επικό εγκληματικό γουέστερν διάρκειας 3 ωρών και 26 λεπτών ξεδιπλώνεται στη δεκαετία του 1920 στην Οκλαχόμα και αφηγείται τις δολοφονίες μελών της Ινδιάνικης φυλής Όσατζ όταν ανακαλύφθηκαν τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου.

Έκανε παγκόσμια πρεμιέρα τον Μάιο στο Φεστιβάλ των Καννών, κερδίζοντας ένα παρατεταμένο χειροκρότημα διάρκειας 9 λεπτών και διθυραμβικές κριτικές ενώ θεωρείται φαβορί για τα φετινά Όσκαρ με πιθανότερη υποψήφια την Λίλι Γκλάντστοουν.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο (Robert De Niro), Μπρένταν Φρέιζερ (Brendan Fraser), Τζέσι Πλέμονς (Jesse Plemons), Λούις Καντσέλμι (Louis Cancelmi) και Στέυργκιλ Σίμπσον (Sturgill Simpson).

Ο Μάρτιν Σκορτσέζε υπογράφει το σενάριο μαζί με τον Έρικ Ροθ (Eric Roth) και είναι η έβδομη φορά που συνεργάζεται με τον Ντι Κάπριο και η ενδέκατη με τον Ντε Νίρο.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved