Αντζελίνα Τζολί: “Ξέρω πώς είναι να νιώθεις διαλυμένος, ράκος, ατελής”

POP UP TEAM
/
19 Μαΐου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η ταύτιση της Αντζελίνα Τζολί με τον ρόλο που ενσαρκώνει στην νέα ταινία της “Those Who Wish Me Dead” και η αναφορά στην προσωπική της ζωή.

H Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) επιστρέφει στο σινεμά με έναν ρόλο δράσης στην ταινία του Τέιλορ Σέρινταν “Those Who Wish Me Dead”.

Συγκεκριμένα, παίζει μία ειδικά εκπαιδευμένη πυροσβέστρια στην έρημο της Μοντάνα.

Το “Those Who Wish Me Dead” βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Μάικλ Κορίτα, (Michael Koryta, 2014) σε σκηνοθεσία Τέιλορ Σέρινταν (Taylor Sheridan). Ένας σκηνοθέτης που φημίζεται για σκηνές γεμάτες δράση, ένταση και αγωνιώδης προσπάθεια για λύτρωση. όπως το “Sicario”, ή το “Στα ίχνη του ανέμου (Wind River)”.

Η ταινία αφηγείται την περιπέτεια της Χάνα (Τζολί), η οποία είναι ειδική πυροσβέστρια και ενός εφήβου του Κόνορ (Φιν Λιτλ) που είναι αυτόπτης μάρτυρας μιας δολοφονίας.

Η ηθοποιός εξήγησε σε συνέντευξή της στην αυστραλιανή πρωινή εκπομπή Weekend Sunrise για τον ρόλο της:

“Είναι περίεργο που παρόλο που είμαι Αμερικανίδα, δεν παίζω συχνά μια Αμερικανίδα. Έτσι, σε αυτή την ταινία όπου υποδύομαι μια Αμερικανίδα, το θεώρησα μεγαλύτερη πρόκληση από την… τρελή Maleficent“.

Στην ίδια συνέντευξη, η Τζολί αποκάλυψε κάτι πολύ σημαντικό για τον χαρακτήρα που υποδύεται, ενώ τον συνέδεσε εμμέσως με τη δική της προσωπικότητα και τις δυσκολίες που έχει περάσει και συνεχίζει να περνάει στη ζωή της.

“Πιστεύω ότι οι άνθρωποι μπορούν να ταυτιστούν μαζί της περισσότερο, μπορούν να ταυτιστούν στο να νιώθεις διαλυμένος, ράκος, ατελής. Είναι (ο χαρακτήρας) ίσως περισσότερο κοντά σε εμένα απ’ ό,τι άλλοι χαρακτήρες”, είπε χαρακτηριστικά η 45χρονη ηθοποιός.

“Είμαι μόνη για μεγάλο χρονικό διάστημα”
Πρόσφατα, η Αντζελίνα Τζολί, παραδέχτηκε ότι πλέον είναι πολύ επιλεκτική στα αισθηματικά της… εν μέσω της πικρής μάχης για την επιμέλεια των παιδιών της και του άσχημου χωρισμού της από τον Μπραντ Πιτ. Και όσα είπε αποτελούν έμμεσα καρφιά προς τον πρώην σύζυγό της.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο E! News, η διάσημη ηθοποιός και σκηνοθέτης αστειεύτηκε για το γεγονός ότι είναι ανύπαντρη για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και σχολίασε το πώς τα παιδιά της βοηθούν την μητέρα τους.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved