Μάικλ Τζόρνταν: Θα εμφανιστεί στο πολυαναμενόμενο sequel του «Space Jam»

POP UP TEAM
/
20 Μαΐου, 2021

Οθρύλος του μπάσκετ, Μάικλ Τζόρνταν, θα εμφανιστεί στην επερχόμενη πολυαναμενόμενη συνέχεια της ταινίας «Space Jam», όπως αποκάλυψε ένας από τους πρωταγωνιστές της, Ντον Τσιντλ σε συνέντευξή του στο Access Hollywood.

«Ο Μάικλ Τζόρνταν είναι στην ταινία», επιβεβαίωσε ο Τσιντλ «αλλά όχι με τον τρόπο που θα το περίμενα».

Τα νέα έρχονται σε συνδυασμό με τις τελευταίες αφίσες της Warner Bros, οι οποίες συστήνουν τα μέλη της ομάδας «Goon Squad», αντίστοιχης της «Monstars» στην ταινία του 1996. Η σύνθεση περιλαμβάνει τον Άντονι Ντέιβις ως The Brow, τον Κλέι Τόμσον ως Wet-Fire, τον Ντέμιαν Λίλαρντ ως Chronos, τη Νταϊάνα Τοράσι ως White Mamba και τη Νέγκα Ογκουμάικ ως Arachnneka.

Στον Λεμπρόν Τζέιμς ο πρωταγωνιστικός ρόλος

Στη μοντέρνα εκδοχή της κωμωδίας «Space Jam» ζωντανής δράσης/κινουμένων σχεδίων του 1996, που έχει τίτλο «Space Jam: A New Legacy» ο σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, Λεμπρόν Τζέιμς θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, που είχε ο Τζόρνταν στο πρώτο φιλμ, όπως αποκαλύφθηκε στο επίσημο τρέιλερ τον περασμένο μήνα. Η ταινία ακολουθεί τον Τζέιμς και τον γιο του, τον Ντομ, τον οποίο έπαιξε υποδύεται ο Σέντρικ Τζόι, παγιδεύονται σε έναν φανταστικό κόσμο, σφαίρα όπου πρέπει να συνεργαστούν με τον Bugs Bunny, και τα Looney Tunes για να κερδίσουν ένα παιχνίδι μπάσκετ εναντίον της «Goon Squad» για να ξεφύγουν. Το τρέιλερ αποκάλυψε επίσης αρκετά crossover της Warner Bros, χρησιμοποιώντας καμέα από τον King Kong, τον Gandalf, τον Iron Giant και τον Yogi Bear, για να αναφέρουν μερικά.

Το τρέιλερ της ταινίας που συνδυάζει CGI με live action αποκάλυψε επίσης αρκετές σύντομες εμφανίσεις άλλων ηρώων της Warner Bros, των King Kong, Gandalf, Iron Giant και Yogi Bear.

http://youtu.be/0H2cIbUGJJc

 

 

Διαβάστε περισσότερα στην Athensvoice.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved