Αντζελίνα Τζολί: H νέα εμφάνιση με τον πρώην της

POP UP TEAM
/
18 Οκτωβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η διάσημη ηθοποιός απασχολεί αρκετά τα Μέσα με τις ερωτικές της περιπέτειες.

Mας έχει μπερδέψει η αλήθεια είναι τον τελευταίο καιρό με τα ερωτικά της η Αντζελίνα Τζολί. Είναι γνωστό άλλωστε, όπως και η ίδια έχει εξομολογηθεί, ότι από το διαζύγιό της από τον Μπραντ Πιτ και μετά, δεν υπήρξε κάποιος μόνιμος σύντροφος στη ζωή της. Προτεραιότητα είχαν – και έχουν – τα έξι της παιδιά, γεγονός που δεν της άφηνε και πολλά περιθώρια για φλερτ.

Όλα αυτά μέχρι λίγους μήνες πριν, όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της διάσημης ηθοποιού να κατευθύνεται στο διαμέρισμα του πρώην και πρώτου συζύγου της, Τζόνι Λι Μίλλερ.

Οι δυο τους, γνωρίστηκαν το μακρινό 1995 στα γυρίσματα της ταινίας «Hackers», παντρεύτηκαν το 1996 και τρία χρόνια μετά πήραν διαζύγιο. Φαίνεται ωστόσο πως το πάθος ανάμεσά τους δεν έσβησε ποτέ, μιας και το καλοκαίρι ο φωτογραφικός φακός είχε συλλάβει την Τζολί να μπαίνει στο διαμέρισμα του Μίλλερ.

O Tζόνι Λι Μίλλερ

Και ενώ όλοι μιλούσαν για επανασύνδεση, έρχεται στο προσκήνιο ο τραγουδιστής The Weeknd με τον οποίο η Τζολί φέρεται να έχει ερωτική σχέση. Μάλιστα πρόσφατα, το «ζευγάρι» εθεάθη σε γνωστό εστιατόριο αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τις κάμερες που τους κατέγραφαν.

in 30413 6166e97660b57

Και ενώ καταλήξαμε ότι μάλλον η σχέση με τον The Weeknd προχωράει, τώρα η Τζολί, βγαίνει για ακόμη ένα ρομαντικό δείπνο, με τον Τζόνι Λι Μίλλερ! Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Μίλλερ έχει ήδη γνωρίσει τους δύο γιους της Τζολί.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved