Καμίλα Καμπέγιο: Οι πρώτες φωτογραφίες της ως «Σταχτοπούτα»

POP UP TEAM
/
25 Μαΐου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Στην κινηματογραφική ταινία «Η Σταχτοπούτα» η Καμίλα Καμπέγιο κάνει το ντεμπούτο της ως ηθοποιός

Η κινηματογραφική ταινία «Cinderella» (Σταχτοπούτα) είναι ένα καινούριο μιούζικαλ από την Amazon Prime που θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Τον ομώνυμο ρόλο της παραμυθένιας Σταχτοπούτας, υποδύεται η Καμίλα Καμπέγιο.

Η Καμίλα Καμπέγιο, γνωστή για τις επιτυχίες «Havana» και «Senorita» υποψήφια για Grammy, τραγουδίστρια/τραγουδοποιός, με πλατινένιο άλμπουμ θα συμμετάσχει και στη δημιουργία της μουσικής της ταινίας.

Στην κινηματογραφική ταινία «Η Σταχτοπούτα» η Καμίλα Καμπέγιο κάνει το ντεμπούτο της ως ηθοποιός.
Στο μιούζικαλ/κωμωδία το κλασικό παραμύθι ξαναγράφεται με πρωταγωνίστρια μία φιλόδοξη νεαρή γυναίκα, τα όνειρα της οποίας είναι μεγαλύτερα απ’ όσο επιτρέπει ο κόσμος.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τη μεταμόρφωσή της σε Σταχτοπούτα δημοσιεύτηκαν στο Instagram και μας έκαναν να ανυπομονούμε περισσότερο για την ταινία.

Η 24χρονη ηθοποιός φαίνεται σε δύο σκηνές – μία μόνη και μία με τον συμπρωταγωνιστή της- από το παραμύθι, το οποίο σκηνοθετεί ο Κέι Κάνον.

Tο πρώτο caption δείχνει την πρωταγωνίστρια με την ενδυμασία του σπιτιού να προετοιμάζει το φόρεμά της για τον χορό ενώ η δεύτερη φωτογραφία είναι ένα στιγμιότυπο ανάμεσα στη Σταχτοπούτα και τον πρίγκιπα Ρόμπερτ (Νίκολας Γκάλιτζιν) να κοιτάζονται γλυκά μέσα στα μάτια.

Βασισμένη στο παραμύθι «Cendrillon» του Σαρλ Περώ, η ιστορία της φτωχής νεαρής ορφανής και της καλής νεράιδας της αποτέλεσε τη βάση για την ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney «Cinderella» το 1950.Ακολούθησαν δύο live-action remakes, το 1997 το τηλεοπτικό μιούζικαλ με τη Γουίτνεϊ Χιούστον και η εκδοχή του Κένεθ Μπράνα το 2015 με πρωταγωνίστρια, τη Λίλι Τζέιμς και παγκόσμιες εισπράξεις που έφθασαν τα 543 εκατομμύρια. 

Στην νέα κινηματογραφική εκδοχή της «Σταχτοπούτας» πρωταγωνιστούν επίσης ο Πιρς Μπρόσναν, Μπίλι Πόρτερ και Ίντινα Μένζελ.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved