Οι AntetokounBros σε εντυπωσιακό διαφημιστικό για το Fast & Furious

POP UP TEAM
/
27 Μαΐου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Γιάννης, Κώστας και Θανάσης Αντετοκούνμπο πρωταγωνιστούν σε ένα βίντεο του ΝΒΑ με αναφορά στην ένατη ταινία του franchise Fast & Furious.

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες για τις κινηματογραφικές αίθουσες αποτελεί η ταινία “Fast and the Furious”, η οποία συνεχίζεται και πλέον έχει φτάσει στην 9η ταινία με τίτλο “Fast and Furious 9”.

Στη νέα διαφήμιση πρωταγωνιστούν οι Γιάννης, Θανάσης και Κώστας Αντετοκούνμπο, με το NBA να συνδυάζει την προώθηση των playoffs με την ταινία που αναμένεται το καλοκαίρι και στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Σε ένα franchise όπου ο Βιν Ντίζελ, ως Ντομ Τορέτο, αναφέρεται διαρκώς στους δεσμούς της οικογένειας, το ΝΒΑ δεν μπορούσε να επιστρατεύσει άλλους εκτός από την πιο διάσημη οικογένεια της Λίγκας: τους αδελφούς Αντετοκούνμπο.

Οι AntetokounBros παίζουν μεταξύ τους και τα πρόσωπά τους εναλλάσσονται με γρήγορα αυτοκίνητα και τους ηθοποιούς της ταινίας.

Πρόκειται για άλλη μια απόδειξη της δυναμικής του ονόματος Αντετοκούνμπο, που συνδέθηκε με μια από τις πιο εμπορικές ταινίες.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved