Η Σέριλ Κρόου μιλάει για τον Μάικλ Τζάκσον και για τις κατηγορίες κακοποίησης παιδιών

POP UP TEAM
/
20 Αυγούστου, 2019

Η Σέριλ Κρόου μίλησε για την εμπειρία της ως ένας από τους τραγουδιστές του Μάικλ Τζάκσον, αποκαλύπτοντας ότι είχε «πολλές ερωτήσεις» σχετικά με τη συμπεριφορά του ποπ σταρ.

Η Κρόου εμφανίστηκε με τον Τζάκσον κατά τη διάρκεια της 18μηνης περιοδείας «Bad» στην δεκαετία του 1980 και αργότερα συμμετείχε και στο βίντεο για το «Dirty Diana».

Μιλώντας στην εφημερίδα «The Telegraph», η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι δεν παρακολούθησε το αμφισβητούμενο ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», το οποίο ασχολείται με τις πολλές καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από τον Τζάκσον, αλλά αναρωτιόταν «για μερικά πράγματα που μου φαινόταν ότι ήταν πραγματικά παράξενα».

«Δεν έχω δει το ντοκιμαντέρ και δεν θέλω να το δω. Ήμουν κοντά σε μερικά πράγματα που νόμιζα ότι ήταν πραγματικά περίεργα και είχα πολλά ερωτήματα», είπε.

I just cant stop loving you – Michael Jackson & Sheryl Crow 

Η Κρόου μίλησε πρόσφατα και στην εφημερίδα «The Guardian» για τον Τζάκσον, στην οποία είπε ότι θυμάται ένα από τα παιδιά τον Τζέιμς Σαφέτσικ, το οποίο ήταν «σπουδαίο παιδί».

Ερωτηθείς αν αναρωτήθηκε ποτέ τι κάνουν τα μικρά παιδιά στην περιοδεία, απάντησε: «Νομίζω ότι υπήρχαν πολλές εξαιρέσεις που έγιναν εξαιτίας της ζημιάς που [ο Τζάκσον]… εννοώ ότι δεν το σχεδίαζε σκόπιμα, αλλά ήταν μέρος της αύρας του – αυτό ήταν σχεδόν απροσπέλαστο και σχεδόν εξωγήινο [φιγούρα].

«Και ναι, εννοώ, είμαι λυπημένη και τρελαμένη με πολλούς ανθρώπους. Νιώθω πως υπήρχε απλά ένα τεράστιο δίκτυο ανθρώπων που επέτρεψαν όλα αυτά να συνεχιστούν. Είναι απλά τραγικό».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved