Η εξομολόγηση Μαχαιρίτσα για τις καταχρήσεις: Ένα πρωί τα έκοψα όλα μαχαίρι

POP UP TEAM
/
9 Σεπτεμβρίου, 2019

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μπορεί να ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στο ευρύ κοινό, ωστόσο κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης παντρεύτηκε 40 ετών και από τη σύζυγό του απέκτησε μία κόρη η οποία είναι 24 ετών και σπούδασε κινηματογράφο στην Αγγλία.

Σε παλιότερη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “ΕΓΩ”, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, είχε μιλήσει για την προσωπική του ζωή, τη γνωριμία αλλά και τον γάμο με τη σύζυγο του, που μάλιστα στάθηκε αφορμή για να κόψει τα ναρκωτικά.

Πόσα χρόνια είστε παντρεμένος;

Από το 1992;

Ήταν επανάσταση ο γάμος για εσάς;

Καθόλου. Αν βλέπατε πως παντρεύτηκα, θα καταλαβαίνατε.

Πως παντρευτήκατε;

Στο Μοναστήρι Πεντέλης. Με πάντρεψε ένας παπάς γνωστός από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Ήμασταν σύνολο τέσσερα άτομα, οι κουμπάροι και εμείς. Δεν έμαθε κανείς ότι παντρεύτηκα. Και ήταν σε μια περίοδος που έδινα πέντε συνεντεύξεις το μήνα.

Ψάχνατε από μικρός τον άνθρωπο σας;

Παντρεύτηκα σχεδόν σαράντα χρόνων. Μέχρι τότε, κοιμόμουν όταν νύσταζα, έτρωγα όταν πεινούσα, γυρνούσα σπίτι όταν δεν μπορούσα να πάω πουθενά αλλού. Έχω πιει, έχω καπνίσει και έχω κοιμηθεί σε άπειρα σπίτια. Κάποια στιγμή είπα “αυτήν τη γυναίκα τη γουστάρω και θέλω να μείνω μαζί της”. Αυτό ήταν όλο.

Ναρκωτικά έχετε πάρει;

Πως δεν έχω; Γιατί; Ποιος δεν έχει πάρει από εμάς; Εξαρτάται βέβαια τι εννοείς ναρκωτικά.

Έχετε καπνίσει ναρκωτικά;

Ξέρεις κάποιον στα χρόνια μας που να μην έχει; Πες μου έναν! Και; Δεν έφαγα κόλλημα. Η κόρη μου είναι Αγγλία. Κάθε μέρα και σε άλλο μπαράκι. Της έκανα μια κουβέντα και της εξήγησα πόσο κακό κάνουν όλα αυτά. Της έθεσα όρια. Είναι άσχημα πράγματα. Έχω χάσει ανθρώπους από ναρκωτικά. Με τον Παύλο Σιδηρόπουλο, για παράδειγμα, κάναμε παρέα. Ήρθε ένα πρωί που τα έκοψα όλα μαχαίρι.

Πότε;

Όταν γνώρισα τη γυναίκα μου. Είχαμε το πρώτο μας ραντεβού σε ένα μαγαζί. Νωρίτερα είχα πάει σε ένα φίλο μου και κάναμε “τσιγάρο”. Στο ραντεβού, η γυναίκα μου μου μιλούσε και δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε. Μάλιστα είχε έρθει με μια φίλη της, η οποία γύρισε κάποια στιγμή και ρώτησε “τι λέει αυτός;”. Εκεί είπα “τέρμα δεν ξανακάνω”.

Άρα κόψατε τα ναρκωτικά για έναν έρωτα;

Ας πούμε, ναι. Όχι όμως μόνο γι’ αυτό. Κάποια στιγμή με κούρασε αυτό το πράγμα. Και τώρα, ως πατέρας, λέω στην κόρη μου και στα νέα παιδιά “μακριά”. Ευτυχώς οι φόβοι μου με συγκράτησαν και δεν έπεσα σε επικίνδυνα πράγματα. Γι’ αυτό σταμάτησα. Είπα, “άσε, προτιμώ να ζήσω”.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας σε άλλη συνέντευξη του στο περιοδικό People είχε πει για την οικογένειά του:

«Είχα πει ότι θέλω να κάνω ένα σπιτικό, να βρω μια γυναίκα που να τη γουστάρω και να με γουστάρει, κάναμε ένα παιδί και αγωνίζομαι γι’ αυτούς. Αν υποθέσεις ότι η μισή μου ζωή είναι το τραγούδι, γιατί η άλλη μισή είναι η κόρη μου, δε θα μπορούσε να μην υπάρχει η αγάπη του κόσμου».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved