Μαθητής πήρε άδεια από τον δάσκαλο για να πάει σε συναυλία των Tool!

POP UP TEAM
/
10 Σεπτεμβρίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Δάσκαλος είπε σε μαθητή του να μην έρθει στην τάξη για να πάει να δει συναυλία των Tool στο Χιούστον.

Αποδέκτης εγκωμίων έγινε ένας δάσκαλος στις ΗΠΑ, ο οποίος επέτρεψε σε μαθητή του να χάσει το μάθημα προκειμένου να παρακολουθήσει τη συναυλία του αγαπημένου του συγκροτήματος. Σε ανάρτησή του στο Reddit των Tool, ο πατέρας του 12χρονου μαθητή εξήγησε τι ακριβώς συνέβη. Όπως είπε, η σύζυγός του έστειλε επιστολή στον δάσκαλο, ενημερώνοντάς τον ότι το παιδί είναι φανατικός θαυμαστής των Tool και πως θα ήθελε να πάει να τους δει σε προγραμματισμένη συναυλία στο Χιούστον.

«Η σύζυγός μου έστειλε e-mail στον διευθυντή ορχήστρας του σχολείου για να βεβαιωθεί ότι δεν θα χάσει πρόβα την επόμενη ημέρα» εξήγησε. «Αν πρόκειται για τους Tool είναι ένας καλός λόγος να το χάσει» απάντησε ο δάσκαλος, προσθέτοντας: «Η μόνη αντίδρασή μου, πάρτε με μαζί σας!». 

Αμερικανικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο δάσκαλος θεώρησε πως η συναυλία από μόνη της αποτελεί μουσική επιμόρφωση, γι’ αυτό και ήταν τόσο πρόθυμος να χάσει μάθημα το παιδί προκειμένου να την παρακολουθήσει.

«Ζηλεύω πολύ που θα έχει αυτήν την ευκαιρία και δεν θα τον τιμωρήσω για το γεγονός ότι θα απουσιάσει για τους Tool» δήλωσε ο δάσκαλος.

Την περασμένη εβδομάδα το διάσημο συγκρότημα, που έχει περάσει και από την Ελλάδα, κυκλοφόρησε το «Fear Inoculum» -το πρώτο άλμπουμ έπειτα από 13 χρόνια.

 http://youtu.be/Lm38Ojh61lY

Πηγή

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved