Robert Plant: 2 νέους δίσκους υποσχέθηκε ο θρύλος των Led Zeppelin

POP UP TEAM
/
29 Νοεμβρίου, 2019

Φιλόδοξα σχέδια για στούντιο ηχογράφησης έχει ο Robert Plant. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Classic Rock, ο πρώην τραγουδιστής των Led Zeppelin είπε ότι αυτός και το συγκρότημά του, οι Sensational Shape Shifters, έχουν έτοιμες περί τις «40 διαφορετικές μουσικές ιδέες» για ένα πιθανό άλμπουμ. Και, κοιτώντας στο μέλλον, δήλωσε «σίγουρος» για το ότι θα καταλήξει να ηχογραφήσει άλλο ένα άλμπουμ με την πρώην συνεργάτιδά του, την Alison Krauss.

O Plant έκανε ντεμπούτο με τους Sensational Shape Shifters το 2012 και έχει μαζί τους ηχογραφήσει δύο άλμπουμ: το «lullaby and… The Ceaseless Roar» του 2014 και το «Carry Fire» του 2017. Τώρα, όπως λέει ο Plant, η μπάντα έχει αρχίσει να δουλεύει ιδέες για καινούργιο πρότζεκτ. «Υπάρχουν κάποια πράγματα στον αέρα, πιθανώς στη Νάσβιλ» δήλωσε στο Classic Rock. «Υποτίθεται ότι σε δυο εβδομάδες θα είμαι εκεί. Για την ώρα, δεν συμβαίνει κάτι, αλλά πρόκειται να συμβεί».

Η μπάντα έχει όρεξη να πειραματιστεί στο στούντιο. «Δουλεύουμε με έναν τύπο που λέγεται Tim Oliver, ο οποίος είναι μάνατζερ στούντιο στη Real World του Peter Gabriel. Έχω ηχογραφήσει τα τελευταία δύο άλμπουμ με τον Tim, και είναι σπουδαίος τρόπος να κάνεις πράγματα. Είναι καλός συνδυασμός. Όλοι μας ξέρουμε πού πάμε».

Μίλησε επίσης και για την προοπτική να δουλέψει μαζί με την Alison Krauss για μια συνέχεια στο μοναδικό άλμπουμ τους, το «Raising Sand» του 2007 (το οποίο βραβεύθηκε με Grammy). «Ω, είμαι σίγουρος, ναι» είπε για το ενδεχόμενο να ξανασυνεργαστεί με την τραγουδίστρια της κάντρι. «Βλεπόμαστε πολύ με την Alison και με τον παραγωγό, τον T Bone (Burnett)».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved