Ο Justin Bieber μίλησε ανοιχτά για τη μάχη του με τη νόσο του Λάιμ

POP UP TEAM
/
9 Ιανουαρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Από τη νόσο του Λάιμ ή αλλιώς Βορρελίωση πάσχει ο δημοφιλής τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ.

Ο τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για τη μάχη που δίνει με τη νόσο που προκαλείται από το βακτήριο Borrelia burgdorferi και μεταδίδεται στον άνθρωπο από ένα συγκεκριμένο είδος τσιμπουριού. Τα συμπτώματα μεταξύ άλλων είναι πονοκέφαλος, κόπωση, πόνος στους μυς και τις αρθρώσεις, μειωμένη ενέργητικότητα.

Ο Μπίμπερ, που είναι παντρεμένος με την Χέιλι Μπάλντουιν, με ένα μήνυμά του στο Instagram αποκάλυψε πως έχει τη νόσο και πως έχει περάσει δύσκολα τα τελευταία δυο χρόνια.

«Πολλοί άνθρωποι συνεχίζουν να λένε ότι ‘’ο Τζάστιν Μπίμπερ μοιάζει σαν σκ**’’, ή ‘’παίρνει ναρκωτικά’’ κτλ και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι πρόσφατα διαγνώστηκα με την νόσο Λάιμ και όχι μόνο αυτό, αλλά πέρασα μια σοβαρή χρόνια μονονουκλέωση που επηρέασε το δέρμα μου, την εγκεφαλική μου λειτουργία, την ενέργειά μου, την συνολική μου υγεία».

Έστειλε ταυτόχρονα το μήνυμα ότι «θα επιστρέψει και καλύτερα από ποτέ» και είπε ότι θα αποκαλύψει περισσότερα για την ασθένεια σε ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται.

Άλλοι διάσημοι που έχουν νοσήσει από την συγκεκριμένη ασθένεια, είναι ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν, το μοντέλο Μπέλα Χαντίντ και η τραγουδίστρια Αβριλ Λαβιν. Το 2015, η Λαβιν αποκάλυψε ότι για πέντε ολόκληρους μήνες παρέμεινε κλινήρης λόγω της Βορρελίωσης.

Πηγή: skai.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved