Η Billie Eilish αποκαλύπτει σε συνέντευξή της ότι πριν από ενάμιση χρόνο ήθελε να αυτοκτονήσει

POP UP TEAM
/
26 Ιανουαρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η Billie Eilish αποκάλυψε σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι η τόσο ξαφνική της φήμη και η απώλεια των παλιών της φίλων την είχε κάνει να χάσει κάθε χαρά, ώστε είχε σκεφτεί μέχρι και την αυτοκτονία. 

«Ήμουν τόσο δυστυχισμένη την περασμένη χρονιά», δήλωσε η 18χρονη ποπ σταρ που σάρωσε πριν μερικές μέρες τα βραβεία Grammy, μιλώντας στην δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Gayle King, «που πίστευα ότι δεν θα καταφέρω να κλείσω τα 17 μου χρόνια». 

Ακολούθως αφηγήθηκε ένα συγκεκριμένο περιστατικό στα μέσα του 2018 στο Βερολίνο: «Θυμάμαι να κλαίω διαρκώς επειδή το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πώς θα δώσω τέλος στη ζωή μου».

Στην εκπομπή μίλησε και η μητέρα της, Μάγκι Μπερντ, η οποία είπε ότι η οικογένεια φρόντισε να μειωθεί το βαρύτατο πρόγραμμα των ζωντανών της εμφανίσεων, βοηθώντας την συγχρόνως να ανταποκριθεί στα συμπτώματα κόπωσης και κατάθλιψης μέσω ψυχοθεραπείας. 

Στη συνέχεια, η Billie Eilish μίλησε για τον τρόπο που προσεγγίζει οπαδούς της όταν παρατηρεί ότι έχουν σημάδια αυτο-τραυματισμού στα χέρια τους: 

«Τους πιάνω από τον ώμο και τους εκλιπαρώ να φροντίζουν και να αγαπάνε τον εαυτό τους, γιατί μπορεί να έρθει μια στιγμή που θα έχουν φτάσει σε σημείο από το οποίο δεν υπάρχει επιστροφή».

http://youtu.be/poSQ7knBI2g

 

via lifo

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved