8 εκατ. συγκεντρώθηκαν από τη συναυλία του Έλτον Τζον «iHeart Living Room Concert for America»

POP UP TEAM
/
2 Απριλίου, 2020

Δίνοντας μια συναυλία προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εποχής του κορωνοϊού- από τα σαλόνια ή τα στούντιο των σπιτιών τους- οι σταρ που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Έλτον Τζον συγκέντρωσαν 8 εκατομμύρια ευρώ για δύο φιλανθρωπικά ιδρύματα. 

Στο «iHeart Living Room Concert for America» τραγούδησαν μεταξύ άλλων η Αλίσια Κις, η Billie Eilish και η Μαράια Κάρεϊ. Η συναυλία μεταδόθηκε από το Fox και από ραδιοφωνικούς σταθμούς. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν στην προσπάθεια της αντιμετώπισης των συνεπειών του κορωνοϊού. Με δεδομένο ότι έχουν σταματήσει όλες οι εμφανίσεις εξαιτίας της πανδημίας, οι συναυλίες από το σπίτι είναι η νέα κανονικότητα για πολλούς καλλιτέχνες.

Συγκεκριμένα, το ποσό θα πάει στη μη κυβερνητική οργάνωση Feeding America- ένα δίκτυο με περισσότερες από 200 τράπεζες τροφίμων- και το First Responders Children’s Foundation, ένα ίδρυμα που ενισχύει τα παιδιά των φροντιστών που έφυγαν από τη ζωή.

Ανάμεσα σε αυτούς που τραγούδησαν από τα σπίτια τους ήταν οι Backstreet Boys, ο Μπιλ Τζο Άρμστρονγκ των Green Day, ο Ντέιβ Γκρολ των Foo Fighters, ο Σον Μέντες και η Καμίλα Καμπέλο.

http://youtu.be/W76dUkTH6t4

http://youtu.be/V1lRwAa0YdQ

 

Με πληροφορίες από AP, Forbes, BBC, lifo

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved