Nick Cave 24 ώρες το 24ωρο: Το νέο, live streaming κανάλι του τραγουδιστή

POP UP TEAM
/
12 Μαΐου, 2020

Πώς θα σου φαινόταν να έχεις τον Νικ Κέιβ μέσα στο σπίτι σου 24 ώρες και 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα; Oι φανατικοί θαυμαστές του πάντως δηλώνουν ενθουσιασμένοι με την είδηση ότι ο διάσημος Αυστραλός τραγουδοποιός εγκαινίασε ένα νέο, live streaming κανάλι γεμάτο από μουσικά βίντεο των Nick Cave and the Bad Seeds, συνεντεύξεις, συναυλίες και πολύ ακόμα υλικό. Το καλύτερο είναι ότι οι αναρτήσεις στο κανάλι δεν σταματούν ποτέ, αλλά ανανεώνονται διαρκώς

Ο ίδιος ο Νικ Κέιβ ανακοίνωσε το λανσάρισμά του στο Twitter του, λέγοντας: «Είναι 10:30, Τετάρτη απόγευμα, και αν ο κόσμος δε βρισκόταν σε lockdown, θα ήμουν πάνω στη σκηνή στην Τουλούζη, στη Γαλλία, να τραγουδάω με την ψυχή μου μαζί με τους Bad Seeds. Αλλά δεν είμαι. Κάνω το επόμενο καλύτερο πράγμα – κάθομαι στο σπίτι παρακολουθώντας Bad Seed TeeVee. Αγνή, non-stop χαρά!» 

Ο Nick Cave με τους Bad Seeds είχαν προγραμματισμένη ανοιξιάτικη περιοδεία στην Ευρώπη, για να προωθήσουν το τελευταίο τους άλμπουμ «Ghosteen», αλλά αναβλήθηκε εξαιτίας του κορονοϊού. Οι νέες ημερομηνίες τις περιοδείας, που μεταφέρεται για την άνοιξη του 2021, μόλις ανακοινώθηκαν. Εν τω μεταξύ, η περιοδεία τους στη Βόρεια Αμερική, που ξεκινά τον Σεπτέμβρη, είναι ακόμα προγραμματισμένη να ξεκινήσει κανονικά.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved