Priscilla Presley: Συντετριμμένη μιλά για τον χαμό του εγγονού της «Προσπαθώ να καταλάβω το γιατί»

POP UP TEAM
/
24 Ιουλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Την Κυριακή 12 Ιουλίου ο Μπέντζαμιν Κιου, εγγονός του Έλβις Πρίσλεϊ και γιος της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. Ο 27χρονος άντρας εντοπίστηκε αιμόφυρτος καθώς αυτοπυροβολήθηκε στο στήθος και οι αρχές αμέσως απέδωσαν τον θάνατο του σε αυτοκτονία.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της Λίζα Μαρί στο αμερικάνικο περιοδικό People, η μονακόρη του βασιλιά της ροκ «είναι διαλυμένη, απαρηγόρητη και πέρα από τα όρια της απελπισίας, αλλά προσπαθεί να παραμείνει δυνατή για τις 11χρονες δίδυμες κόρες της και τη μεγαλύτερη κόρη της, Ρίλεϊ [31 ετών]. Λάτρευε αυτό το αγόρι. Ήταν η αγάπη της ζωής της». Ο δεσμός της με τον Μπέντζαμιν ήταν τόσο ιδιαίτερος, που για τη Γιορτή της Μητέρας το 2009 είχαν κάνει το ίδιο τατουάζ, κέλτικα σύμβολα που αναπαριστούν την αιώνια αγάπη.

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ απέκτησε δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Ντάνι Κιου, τη Ράιλι και τον Μπέντζαμιν, και τα δίδυμα κορίτσια Φίνλεϊ και Χάρπερ με τον δεύτερο πρώην σύζυγό της, Μάικλ Λόκγουντ.

Τώρα, για πρώτη φορά μετά από τόσες ημέρες, η γιαγιά του Μπεν (όπως τον φώναζε η οικογένεια του), Πρισίλα Πρίσλεϊ, εξέδωσε μία επίσημη ανακοίνωση, μιλώντας για τον τραγικό χαμό του εγγονού της και για τον πόνο που βιώνει η κόρη της, αλλά και η ίδια.

«Αυτές είναι από τις πιο σκοτεινές μέρες που έχει περάσει ποτέ η οικογένεια μου. Το σοκ από τον χαμό του Μπεν μας έχει συντρίψει. Η προσπάθεια να βάλω στη σειρά όλα τα κομμάτια πίσω από τα πιθανά γιατί έχει διαλύσει την ψυχή μου. Κάθε μέρα που ξυπνάω προσεύχομαι να μην πονάω τόσο. Σκέφτομαι την κόρη μου και όλο τον πόνο που βιώνει καθώς ήταν μία πολύ αφοσιωμένη μητέρα. Τον πατέρα του, Ντάνι, που αισθάνεται εντελώς χαμένος καθώς ο Μπεν ήταν το μοναδικό του παιδί. Την Ρίλεϊ, με την οποία ήταν τόσο δεμένος. Την Χάρπερ και την Φίνλει που τον λατρεύαν. Αναπαύσου εν ειρήνη Μπεν. Αγαπήθηκες πολύ», είπε η σύζυγός του Έλβις, Πρισίλα.

Παράλληλα, και η σύντροφος του, Νταϊάνα, έκανε στο ίνσταγκραμ μία ανάρτηση, χαρακτηρίζοντας τον αδικοχαμένο Μπεν «το πιο όμορφο αγόρι που είχε δει στη ζωή της» και λέγοντας ότι από δω και πέρα ο Μπεν θα ζει καθημερινά, μέσα από την ίδια.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved