Οι Rolling Stones ανοίγουν κατάστημα στο Σόχο του Λονδίνου

POP UP TEAM
/
21 Αυγούστου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Οι Rolling Stones ανοίγουν κατάστημα στο Σόχο του Λονδίνου τον ερχόμενο μήνα.

Tο κατάστημα, που θα ανοίξει στην Carnaby street, στις 9 Σεπτεμβρίου, αποτελεί το αποτέλεσμα της συνεργασίας του συγκροτήματος με την εταιρεία Bravado και οι φαν των Rolling Stones θα μπορούν να βρουν εκεί ρούχα, άλλα αποκλειστικά προϊόντα και βέβαια τις μουσικές δημιουργίες του Μικ Τζάγκερ και της παρέας του.

Στο γυάλινο πάτωμα θα υπάρχουν στίχοι από τραγούδια του συγκροτήματος, ενώ τα δοκιμαστήρια θα είναι διακοσμημένα με διάσημα εξώφυλλα δίσκων των Rolling Stones, σύμφωνα με τον Guardian. 

Το συγκρότημα ανακοίνωσε την είδηση για το κατάστημα στο Λονδίνο με μια ανάρτηση στα social media, που συνοδευόταν από ένα σχετικό βίντεο. «Το RS No. 9 θα είναι κάτι παραπάνω από ένα κατάστημα, θα είναι μια συναρπαστική εμπειρία για τους φαν όλων των ηλικιών», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανάρτηση. 

«Το Σόχο πάντα εμπεριείχε το rock ‘n’ roll, οπότε η Carnaby street ήταν το ιδανικό σημείο για το δικό μας κατάστημα», ανέφεραν σε ανακοίνωση οι Rolling Stones. «Είμαστε σίγουροι ότι αυτό το συναρπαστικό πρότζεκτ, που δημιούργησαν οι φίλοι μας στην Bravado, θα είναι μια ανυπέρβλητη εμπειρία για όλους», σημείωσαν ακόμη.

 

Με πληροφορίες από lifo.gr, guardian

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved