10χρονη Αφροβρετανίδα ντράμερ ροκάρει απίστευτα με το «Toxicity» των System of a Down

POP UP TEAM
/
3 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Το προφίλ της απέχει πολύ από εκείνο ενός τυπικού ντράμερ, κι όμως θα μπορούσε άνετα να σταθεί στη σκηνή μιας συναυλίας, για να συνοδεύσει τους μεγαλύτερους ροκ ερμηνευτές των τελευταίων δεκαετιών. Η 10χρονη Αφροβρετανίδα Νάντι Μπούσελ παίζει σχεδόν όλα τα μουσικά όργανα αλλά όταν κάθεται στα ντραμς, μαγεύει.

Κάθε βίντεο που ανεβάζει στο κανάλι της στο YouTube, ερμηνεύοντας Nirvana, Foo Fighters, Τζίμι Χέντριξ, Muse, White Stripes, συγκεντρώνει εκατοντάδες χιλιάδες, έως και εκατομμύρια views. Έχει συνοδεύσει τον Λένι Κράβιτζ στην O2 Arena στο Λονδίνο. Έχει εμφανιστεί στην εκπομπή της Έλεν ΝτεΤζενέρις.

Και φυσικά, το χαρισματικό κορίτσι, που τρώει για πρωινό όλα τα στερεότυπα, μόλις που έχει αρχίσει να κάνει όνειρα. Ένα από αυτά έγινε πρόσφατα πραγματικότητα, όταν ο 51χρονος ντράμερ Ντέιβ Γκρολ (Nirvana, Foo Fighters, Them Crooked Vultures) ανταποκρίθηκε στη διαδικτυακή πρόκλησή της για μια μουσική κόντρα και δήλωσε φανατικός θαυμαστής της Ναντίν, έτοιμος να της παραδώσει τη σκυτάλη, ή καλύτερα τις μπαγκέτες του.

Απολαύστε την Νάντι να ερμηνεύει το απαιτητικό «Toxicity» των System of a Down:

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved