Ο Κάνιε Γουέστ ανέβασε βίντεο που τον δείχνει να ουρεί πάνω στο Grammy του

POP UP TEAM
/
17 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο Κάνιε Γουέστ προκάλεσε για μία ακόμα φορά «χιονοστιβάδα» αντιδράσεων στο Twitter με το τελευταίο του βίντεο, στο οποίο φαίνεται να ουρεί πάνω σε ένα βραβείο Grammy.

Ο παρ’ ολίγον υποψήφιος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, έβαλε ένα από τα 21 Grammy του σε μία λεκάνη τουαλέτας και, κατά τα φαινόμενα, βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να «ανακουφίζεται» πάνω στην γυαλιστερή μικρογραφία γραμμοφώνου

«Πιστέψτε με, ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ», έγραψε στη λεζάντα ο 43χρονος ράπερ και παραγωγός, που έχει περάσει στην ιστορία ως ένας από τους καλλιτέχνες με τα περισσότερα Grammy.

Ο Κάνιε Γουέστ έχει κηρύξει διαδικτυακά τον «πόλεμο» στις δισκογραφικές, για την πολιτική που ακολουθούν σε ό,τι αφορά τα πνευματικά δικαιώματα καλλιτεχνών.

«Το 90% των συμβολαίων για δίσκους στον κόσμο στηρίζονται πάνω σε μερίδια δικαιωμάτων. Μια τυπική συμφωνία είναι παγίδα για να μην πάρετε ΠΟΤΕ την εγγύηση και υπάρχουν κρυφά κόστη όπως τα τέλη διανομής, για να βγάλουν ακόμα περισσότερα χρήματα από το έργο σας χωρίς καν να προσπαθούν», έγραφε πρόσφατα στο Twitter ο Γουέστ.

Στις αρχές του Ιουλίου, ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν είχε προκαλέσει και πάλι ντελίριο στο Twitter, όταν ανακοίνωσε πως θα κατέβει υποψήφιος για πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

«Τώρα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε την υπόσχεση της Αμερικής με το να εμπιστευθούμε τον Θεό, ενοποιώντας το όραμά μας και χτίζοντας το μέλλον μας. Θα κατέβω για πρόεδρος των ΗΠΑ», έγραψε στο Twitter ο πολυεκατομμυριούχος παραγωγός, χωρίς ωστόσο να υλοποιήσει τελικά την «προεκλογική» υπόσχεσή του.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved