Βουτιά στα 80s: Pop Life – Prince!

POP UP TEAM
/
9 Νοεμβρίου, 2022

Ζήστε στην ατμόσφαιρα του pop-up! Από το άλμπουμ Around the World in a Day. 

 

Το τραγούδι περιλαμβάνει μια μερίδα που χαρακτηρίζει τον ήχο του κουδουνιού που χτυπάει για έναν αγώνα πυγμαχίας, ακολουθούμενο από τον ήχο ενός ανήσυχου πλήθους με κάποιον να φωνάζει “πέτα τον αλήτη έξω!” Αυτό φημολογήθηκε ότι ήταν από μια πραγματική συναυλία το 1981 όταν ο Prince άνοιξε για τους Rolling Stones στο Λος Άντζελες .

Σχετικά άγνωστος εκείνη την ώρα, το πλήθος τον αποδοκίμασε από τη σκηνή. Επέστρεψε για το δεύτερο σόου, με καλύτερη υποδοχή, αλλά με λίγο μπουκάρισμα. Ο Prince εγκατέλειψε την περιοδεία λίγο μετά. Στην πραγματικότητα, τα bits προέρχονται από μια βιβλιοθήκη ηχητικών εφέ. το ίδιο ηχητικό εφέ riot crowd μπορεί να ακουστεί στην ταινία τρόμου του 1982 Alone in the Darkστη σκηνή που λεηλατείται ένα κατάστημα (ακόμα και η φράση “πετάξτε τον αλήτη έξω” ακούγεται στα 35 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα στην ταινία).

Ο λόγος για τον οποίο συμπεριλήφθηκε το δείγμα είναι άγνωστος ακόμη και στον ίδιο τον Prince. Όταν ρωτήθηκε σχετικά στο διαδικτυακό του φόρουμ, ο Prince απάντησε “Καλά; – Εγώ 2 :)” (“καλή ερώτηση, κι εγώ :)”

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved