Billie Eilish: «Άντε γα@@@@@τε. Σταματήστε να με κοροϊδεύετε. Δεν θα ανεχθώ να συνεχίσετε να κοροϊδεύετε τα μαλλιά μου. Σκάστε!».

POP UP TEAM
/
25 Δεκεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η 19χρονη μέγκασταρ της ποπ Billie Ellish ξεσπά επειδή αισθάνεται κάποια αδικά να συμβαίνει εις βάρος της.

Η Αμερικανίδα μουσικός που έχει αποσπάσει ήδη αρκετά βραβεία Grammy είχε αποστομώσει το κοινό που σχολίαζε με αρνητικό τρόπο τα παραπανίσια κιλά της, με μερικές οργισμένες δηλώσεις στα σόσιαλ μίντια μέσα από τις οποίες είχε κάνει σαφές ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλα επικριτικά σχόλια για το σώμα της.

Αυτή τη φορά η Βillie εκφράζει ένα ακόμα παράπονο, αυτή τη φορά για κάποιες κοροϊδευτικές ατάκες που έχουν ειπωθεί σχετικά με το σήμα κατατεθέν της. Τα πράσινα μαλλιά της. Η τραγουδίστρια ανέβασε ένα οργισμένο στόρι στο ίνσταγκραμ, εκφράζοντας τον θυμό της και ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θέλει να ξανακούσει τίποτα αναφορικά με τις επιλογές της στην εξωτερική της εμφάνιση.

Συγκεκριμένα η Ellish είπε: «Άντε γα@@@@@τε. Σταματήστε να με κοροϊδεύετε. Σας ετοιμάζω ένα άλμπουμ. Δεν θα ανεχθώ να συνεχίσετε να κοροϊδεύετε τα μαλλιά μου. Σκάστε!».

«Θα τα αλλάξω όταν βγει το ντοκιμαντέρ. Θα είναι το τέλος μιας εποχής, θα σας δώσω μια νέα εποχή… έχω ανακοινώσεις να κάνω», λέει στην κάμερα και συνεχίζει: «Τέλος πάντων, αφήστε με ήσυχη. Αφήστε με να ζήσω με τα γα@@@@να μαλλιά μου που τα έχω τόσο καιρό. ΟΚ; Βγάλτε τον σκασμό», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια που μοιάζει να έχει φτάσει στα όρια της από την πίεση που της έχει ασκήσει η τόσο μεγάλη δημοσιότητα.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved