Οι White Stripes μοιράζονται ολόκληρη την εμφάνιση τους από βρετανική σειρά έπειτα από 16 χρόνια

ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΠΑΝΟΥ
/
21 Φεβρουαρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Οι White Stripes μοιράζονται για πρώτη φορά με το κοινό τους, ολόκληρη την εμφάνισή τους στη Βρετανική τηλεοπτική σειρά “From the basement” από το 2005.

Η ζωντανή αυτή εμφάνιση τους ηχογραφήθηκε στα στούντιο Maida Vale στο Λονδίνο.

http://youtu.be/l5wkTdVjE1s

Δημιουργημένη από τον παραγωγό των Radiohead, Nigel Godrich, η διαδικτυακή τηλεοπτική σειρά έτρεξε μεταξύ 2007 και 2009 με τους White Stripes και τον Τομ Γιορκ να παίζουν στο πιλοτικό επεισόδιο.

Μερικά από τα κομμάτια που έπαιξαν ήταν τα ‘Blue Orchid’, ‘Forever for Her (Is Over for Me)’ και ‘As Ugly As I Seem’, ενώ έκαναν cover και το κομμάτι του Captain Beefheart’s ‘Party of Special Things to Do’.

Η διευθύντρια Σόφι Μούλερ είπε: «Όλα ήρθαν στη θέση τους πολύ γρήγορα, και λόγω της ευκολίας και της φυσικής χημείας της Μεγκ και του Τζακ μεταξύ τους θα μπορούσα απλά να βιντεοσκοπήσω αυτό που είδα. Ό,τι κι αν ήταν μεταξύ τους, το έκανε πολύ απλό, αλλά τόσο ξεχωριστό και ήταν τιμή μου που ήμουν εκεί. Λατρεύω αυτή την ηλεκτρισμένη παράσταση.”

Ο Jack White πρόσθεσε: “Ήταν όμορφα γυρισμένο και η ποιότητα του ήχου κάνει μια παράσταση σε μια κανονική τηλεοπτική εκπομπή να ακούγεται σαν μια εγγραφή κυλίνδρου κεριού.”

Το υλικό από τη σειρά “From the basement” είναι το τελευταίο μιας σειράς αρχειακών παραστάσεων που οι White Stripes έχουν μοιραστεί με τους οπαδούς τους τους τελευταίους έξι μήνες.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το δίδυμο μοιράστηκε μια εμφάνισγη του 2007 του “Seven Nation Army” από το πλατό τους στο φετινό φεστιβάλ Bonnaroo.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved