81χρονος Ιταλός κάνει καντάδα στη γυναίκα του στην αυλή του νοσοκομείου

POP UP TEAM
/
1 Δεκεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Εξαιτίας των αυστηρών περιορισμών στην Ιταλία, χιλιάδες άνθρωποι αδυνατούν να επισκεφθούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα που βρίσκονται στα νοσοκομεία και δίνουν τη δική τους μάχη με τον κορονοϊό ή με άλλες ασθένεις.

Όμως τίποτα απ’όλα αυτά δεν σταμάτησε τον 81χρονο Stefano Bozzini ο οποίος πήγε στο προαύλιο του νοσοκομείου Castel San Giovanni σε μιά μικρή πόλη της ιταλικής επαρχίας Reggio Emilia, για να κάνει καντάδα στη σύζυγό του η οποία βρισκόταν διασωληνομένη στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Η Carla Sacchi, που ήταν παντρεμένη με τον Reggio για 47 χρόνια, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με μία άσχημη ασθένεια, η οποία δεν είχε καμία σχέση με τον κορονοϊό. Ο άντρας της στάθηκε κάτω από παράθυρο της και έπαιξε για εκείνη το κομμάτι του Bert Kaempfert «Spanish Eyes», ένα τραγούδι που έχει διασκευαστεί δεκάδες φορές από γνωστούς καλλιτέχνες, ανάμεσα τους και ο Έλβις Πρίσλεϊ.

Ο γιος του ζευγαριού, Maurizio Bozzini, βιντεοσκόπησε το στιγμιότυπο για να το στείλει σε έναν φίλο του, ο οποιος με τη σειρά του το ανέβασε στο Facebook κάνοντας viral τη συγκινητική κίνηση του ηλικιωμένου άνδρα.

Τελικά η Carla Sacchi «έφυγε» από τη ζωή στα 74 της χρόνια με τη δήμαρχο της μικρής πόλης Piacenza όπου είχε εργαστεί η γυναίκα να κανεί λόγο για μία «μοναδική εκδήλωση αγάπη», αλλά και για την «απλότητα και αμεσότητα που μπορούμε όλοι να ανακαλύψουμε στη παγκόσμια γλώσσα της μουσικής».

Και το original:

http://youtu.be/Iryo2GK9WMM

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved