BTS: Χαμός  με το νέο τους τραγούδι – Καταρρίπτουν νέο ρεκόρ στο YouTube

POP UP TEAM
/
23 Μαΐου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Το supergroup της K-pop κυκλοφόρησε το μουσικό βίντεο για το νέο του single, «Butter», την Πέμπτη και οι θαυμαστές και θαυμάστριές του, BTS ARMY απέδειξαν την ισχύ τους.

Το βίντεο για τη νέα μελωδία από το υπερδημοφιλές boy band της K-pop -Jin, J-Hope, RM, Suga, V, Jimin και Jungkook- είχε πάνω από 3,89 εκατομμύρια ταυτόχρονες θεάσεις, όταν έκανε ντεμπούτο την Πέμπτη το βράδυ.

Μέσα σε μόλις μια ώρα, είχε ήδη συγκεντρώσει πάνω από 21 εκατομμύρια προβολές, ενώ μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το βίντεο μετρά πάνω από 122 εκατομμύρια views.

Το τραγούδι έχει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα μιας πραγματικής επιτυχίας με δυνατότητες να γίνει ο ήχος του καλοκαιριού.

Το βίντεο ξεκινά με ασπρόμαυρες εικόνες, αλλά σύντομα αλλάζει στην πλούσια και ζωντανή παλέτα χρωμάτων για τα οποία φημίζονται τα βίντεο και οι ζωντανές εμφανίσεις των BTS.

Τα μέλη του συγκροτήματος στέκονται σε μια σειρά και κρατούν πινακίδες με τα ονόματά τους, ως μια ομάδα εγκληματιών.

Το βίντεο οδηγεί τους θαυμαστές σε ένα θεαματικό ταξίδι με εντυπωσιακά σκηνικά και χρωματικούς συνδυασμούς.

Η πρεμιέρα του Butter κατέρριψε το ρεκόρ θεατών που κατέγραψαν και πάλι οι BTS πέρσι το καλοκαίρι με την κυκλοφορία του «Dynamite».

Το «Butter», το οποίο είναι το δεύτερο τραγούδι των BTS στην αγγλική γλώσσα πιθανότατα, θα είναι σύμφωνα με το ΑΠΕ μεταξύ των επιτυχιών που θα ερμηνεύσει το συγκρότημα όταν ξεκινήσει ξανά τις περιοδείες του στο πλαίσιο της σειράς Summer Concert του 2021 της GMA.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved