Friends: Οι πρωταγωνιστές της σειράς ερμηνεύουν το τραγούδι των τίτλων

POP UP TEAM
/
18 Ιουνίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Οι 6 χρυσοί πρωταγωνιστές της σειράς εμφανίστηκαν στην εκπομπή του James Corden και συμμετείχαν στο πιο δημοφιλές “παιχνίδι” του “The Late Late Show”.

Λίγες εβδομάδες πέρασαν από το reunion επεισόδιο που έφερε ξανά μαζί τους 6 πρωταγωνιστές της σειράς Friends στο μέρος όπου ξεκίνησαν όλα και ακόμα δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε τη μεγαλειώδη αυτή στιγμή, με νέες ιστορίες να βγαίνουν στην επιφάνεια από την εποχή που η πιο κωμική σειρά όλων των εποχών παιζόταν στους τηλεοπτικούς δέκτες της αμερικανικής τηλεόρασης.

Όμως ένα reunion δεν ήταν αρκετό, έτσι ο παρουσιαστής της βραδιάς του επεισοδίου, James Corden, κατάφερε να εξασφαλίσει λίγα ακόμα πλάνα με τη θρυλική παρέα, συζητώντας λίγο περισσότερο για τη σειρά και για το πώς νιώθουν μετά από τόσα χρόνια.

Φυσικά δεν μπορούσε να αντισταθεί και πηγαίνοντας προς το στούντιο όπου γυριζόταν η σειρά, “αναγκάστηκε” να πάρει από τον δρόμο και τους πρωταγωνιστές, κάνοντας μία αναπαράσταση του δημοφιλούς “Carpool Karaoke” που πραγματοποιεί με διάφορους καλεσμένους της εκπομπής του.

Έτσι, στην ερώτηση αν τους πειράζει να ακούσουν λίγη μουσική, όλοι γνώριζαν ποιο κομμάτι θα παίξει. Και τότε ήταν που οι Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer ξεκίνησαν να τραγουδούν το πιο δημοφιλές τραγούδι σειράς, “I’ll be there for you” μαζί με τον Corden.

Ο παρουσιαστής στη συνέχεια αφού περιηγήθηκε στους γνωστούς χώρους των διαμερισμάτων των χαρακτήρων, οδηγήθηκε μαζί με το καστ στο Central Perk όπου είχε την ευκαιρία να τους ρωτήσει περισσότερα πράγματα σχετικά με την εποχή των γυρισμάτων.

Από τις απαντήσεις που πρόθυμα έδωσαν οι πρωταγωνιστές, μάθαμε πως η Lisa Kudrow ήταν εκείνη που τις περισσότερες φορές δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια της, με αποτέλεσμα να σταματούν συχνά τα γυρίσματα ενώ η Jennifer Aniston είναι εκείνη που είχε κλέψει τα περισσότερα ρούχα, τα οποία μάλιστα φοράει μέχρι σήμερα.

Δες παρακάτω το βίντεο:

http://youtu.be/xB60P7ybtP8

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved