Το τηλεοπτικό Διαφάνι πήρε ξανά ζωή και οι πρωταγωνιστές της σειράς "Άγριες Μέλισσες" επέστρεψαν στις θέσεις τους

Οι διακοπές των συντελεστών της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες" έλαβαν τέλος και όλοι ρίχτηκαν στη δουλειά για τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν.

Το τηλεοπτικό Διαφάνι πήρε ξανά ζωή και οι πρωταγωνιστές της σειράς επέστρεψαν στις θέσεις τους, έτοιμοι για άλλη μία κουραστική, αλλά πετυχημένη χρονιά. Μάλιστα, δημοσιεύτηκε και η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα.

Ο Κωστής Σαββιδάκης, που υποδύεται τον παπα-Γρηγόρη, ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφία όπου ποζάρει με άλλους ηθοποιούς, όπως ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο Χρήστος Πλαΐνης, η Βίκυ Διαμαντοπούλου και ο Αλέξανδρος Καλπακίδης.

"Άγριες Μέλισσες... Γ κύκλος... Καλή αρχή... Καλή δύναμη... Πάμε γερά...", έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

"Άγριες Μέλισσες" : Το πρώτο teaser του τρίτου κύκλου
Οι "Άγριες Μέλισσες” μας έχουν έχει χαρίσει ιδιαίτερες ερμηνείες ενώ μας αποχαιρέτησαν για την φετινή σεζόν τον Ιούνιο. Η τρίτη σεζόν θα είναι διαθέσιμη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από τον Σεπτέμβριο μέσα από τη συχνότητα του ANT1, και το πρώτο τρέιλερ έφτασε.

Ο τρίτος κύκλος λοιπόν της δραματικής σειράς συνεχίζεται σε μία εποχή που αποτελεί μεγάλο κομμάτι της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Για την ακρίβεια μπορεί να διακρίνει κανείς από το teaser πως ο καιρός της Χούντας θα είναι η εποχή που θα ξετυλιχθεί το κουβάρι της ιστορίας. Μέσα από το ρετρό ραδιόφωνο ένας εκφωνητής τονίζει πως απαγορεύεται η κυκλοφορία για όλους μέχρι νεοτέρας εντολής.