Άνια – Τέιλορ Τζόι: Tο «Γκαμπί της Βασίλισσας» ήταν εξαντλητικό

POP UP TEAM
/
2 Σεπτεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

«Ζούσα μόνο με αναψυκτικά, τσιγάρα και καφέ»

Η Άνια – Τέιλορ Τζόι έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό, έπειτα απο την συναρπαστική ερμηνεία της, στην επιτυχημένη σειρά της πλατφόρμας του Netflix, το «Γκαμπί της Βασίλισσας». Η ηθοποιός υποδυόμενη μια γυναίκα που αντίθετα με τα προγνωστικά, γίνεται Grand Master στο σκάκι, μίλησε για την εμπειρία που την έκανε διάσημη παγκοσμίως, η οποία όπως αναφέρει σε συνέντευξη της στο περιοδικό «Tatler», δεν ήταν εύκολη υπόθεση, αφού χρειάστηκε να αφήσει στην άκρη την κανονική της ζωή και να μπει όσο γίνεται περισσότερο στο «πετσί του ρόλου». Και πραγματικά το πέτυχε, υιοθετώντας μάλιστα μερικές «κακές» συνήθειες της πρωταγωνίστριας και στην αληθινή της ζωή.

Η 25χρόνη star εξομολογήθηκε πως τα γυρίσματα της σειράς ήταν τόσο εξαντλητικά που την οδήγησαν να αποχωριστεί για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, την υγιεινή της διατροφή. Χρόνος για μαγειρική δεν υπήρχε ούτε σαν αστείο, όπως επίσης και χρόνος να σκεφτεί να παραγγείλει έτοιμο φαγητό. Η λύση βρέθηκε στα «αναψυκτικά διαίτης, τα τσιγάρα και τον καφέ», αναφέρει η ίδια, λέγοντας στην συνέχεια πως έφτασε σε σημείο να αναζητάει μια ισορροπημένη διατροφή. « Στο τέλος, ήμουν σε φάση, πρέπει να φάω ένα λαχανικό», λέει.

Τα πολύωρα γυρίσματα, ωστόσο, κόστισαν και την κοινωνική της ζωή, καθώς η ίδια αναγκαζόταν να γυρίζει σπίτι αργά το απόγευμα και να κοιμάται κατευθείαν. «Ίσως είναι δύσκολο, όταν είσαι “νέος”, να αποφύγεις τις ενοχές που δεν μπορείς να κάνεις ό,τι κάνουν όλοι οι άλλοι 25χρονοι. Συνεχίζω να απολαμβάνω να βγαίνω έξω με κόσμο, αλλά πλέον διοχετεύω μεγάλο μέρος της ενέργειάς μου στη δουλειά. Πρέπει να είμαι πολύ πιο προσεκτική, γιατί δεν έχω χρόνο για χανγκόβερ», σχολίασε η Joy, η οποία όπως φαίνεται έχει πάρει στα σοβαρά την υποκριτική. 

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved