Καρλ Λάγκερφελντ: Γίνεται τηλεοπτική σειρά η ζωή του μεγάλου σχεδιαστή

POP UP TEAM
/
8 Σεπτεμβρίου, 2021

Η νέα σειρά θα εξιστορήσει την άνοδο του Καρλ Λάγκερφελντ στην κορυφή της μόδας

Ο Καρλ Λάγκερφελντ άλλαξε τον τρόπο που προσεγγίζουμε και βλέπουμε τη μόδα.

Ήταν ένας από τους καινοτόμους σχεδιαστές στη βιομηχανία και εργάστηκε ως δημιουργικός διευθυντής για την Chanel, τη Fendi και την ομώνυμη μάρκα του ταυτόχρονα – για να μην αναφέρουμε την μεγάλη λίστα με τα πρότζεκτ σε όλη την καριέρα του. Ο θάνατός του το 2019 συντάραξε όχι μόνο τους επαγγελματίες της μόδας αλλά και ολόκληρο τον κόσμο.

Ευτυχώς, η κληρονομιά του μεγάλου σχεδιαστή θα «μετενσαρκωθεί» σε μια επερχόμενη σειρά.
Η Disney μόλις ανακοίνωσε τον «Karl Kaiser», μια νέα τηλεοπτική εκπομπή που θα αφηγηθεί το ταξίδι του Γερμανού σχεδιαστή και τις ελάχιστα γνωστές λεπτομέρειες της ζωής του, ξεκινώντας το καλοκαίρι του 1972 μέχρι την επιτυχία του στο Chanel.

Η νέα σειρά βασίζεται σε μια βιογραφία που έγραψε η Raphaëlle Bacqué, η οποία διερεύνησε μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές από όλη τη ζωή του σχεδιαστή. Φυσικά, το πρόγραμμα θα διερευνήσει επίσης την προσωπική του ζωή και τις σχέσεις του, όπως το ειδύλλιο της με τον Ζακ ντε Μπάσερ, καθώς και τον ανταγωνισμό του με τον Ιβ Σεν Λοράν.

Ο πρωταγωνιστής δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει, αλλά η ερμηνεία του Ίαν Μακ Γκρέγκορ του Roy Halston Frowick στην πρόσφατη σειρά του Netflix, «Halston» ενθαρρύνει τις εικόνες ενός ονειρεμένου καστ. Η παραγωγή βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και, εκτός από τον συγγραφέα της βιογραφίας, οι σεναριογράφοι Isaure Pisani-Ferry και Jennifer Have έχουν υπογράψει το έργο που αναμένεται να βγει στη μικρή οθόνη το 2022.

Σε επίσημη δήλωση, η αντιπρόεδρος προγραμματισμού της Disney, Pauline Dauvin, δήλωσε: «Παρασυρθήκαμε αμέσως από την ιδέα μιας προσαρμογής της βιογραφίας της Bacqué, η οποία θα σηματοδοτήσει την πρώτη συνεργασία μεταξύ Disney και Gaumont σε γαλλική πρωτότυπη εκπομπή. Η σειρά δείχνει μια μοναδική στιγμή μετασχηματισμού στη βιομηχανία της μόδας στη Γαλλία τη δεκαετία του ’70, που ενσαρκώνεται από έναν πραγματικό σουπερ σταρ με πολλαπλές μεταμορφώσεις, τον Καρλ Λάγκερφελντ».

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved